«Ρεκόρ» καταδικαστικών αποφάσεων για ακάλυπτες επιταγές είχε μία 62χρονη Ελληνίδα, η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην περιοχή της Παιανίας.
Σε βάρος της επιχειρηματία εκκρεμούσαν συνολικά 38 καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης 379 μηνών για «τα αδικήματα της παράβασης της νομοθεσίας περί επιταγών κατ’ εξακολούθηση, της έκδοσης ακάλυπτων επιταγών κατ’ εξακολούθηση, της μη καταβολής δεδουλευμένων αποδοχών σε υπαλλήλους, μη καταβολής εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών και μη καταβολής ασφαλιστικών εισφορών εργαζομένων». Οι αστυνομικοί την εντόπισαν και της πέρασαν χειροπέδες στη λεωφόρο Λαυρίου.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την Αστυνομία, η 62χρονη ήταν συνιδιοκτήτρια ιδιωτικής επιχείρησης ιατρικών υπηρεσιών και φέρεται να εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων της επιχείρησης.
Επιπλέον, δεν κατέβαλε έγκαιρα τις δεδουλευμένες αποδοχές στους υπαλλήλους της, τις εργοδοτικές εισφορές στους ασφαλιστικούς φορείς, καθώς και τις εισφορές ασφάλισης των εργαζομένων.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).