Στο δρόμο προς τις κάλπες θα κυριαρχήσει η σύγκριση της συνέπειας λόγων και απτών έργων της Νέας Δημοκρατίας κι όχι η σύγκρουση, η τοξικότητα και η πόλωση που επιδιώκει η αντιπολίτευση, αναφέρει ο υφυπουργός Αθλητισμού.

«Στο δρόμο προς τις κάλπες θα κυριαρχήσει η σύγκριση της συνέπειας λόγων και απτών έργων της Νέας Δημοκρατίας κι όχι η σύγκρουση, η τοξικότητα και η πόλωση που επιδιώκει η αντιπολίτευση».

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας που συζητήθηκε στην Βουλή και την οποία υπέβαλε εναντίον της κυβέρνησης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.


«Από το Ηράκλειο το προηγούμενο διήμερο -και τις άλλες Περιφέρειες της χώρας νωρίτερα- ως τον Ναό της Δημοκρατίας, τη Βουλή, η κοινωνία και το Κοινοβούλιο επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη τους και τη στήριξή τους στην κυβέρνησή μας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ψήφος εμπιστοσύνης για το έργο μας αυτή την τετραετία, δίνοντάς μας δύναμη να συνεχίσουμε. Ο κόσμος θυμάται, βλέπει, αναγνωρίζει και ζητά να πηγαίνουμε σταθερά μπροστά!

Στο δρόμο προς τις κάλπες θα κυριαρχήσει η σύγκριση της συνέπειας λόγων και απτών έργων της Νέας Δημοκρατίας κι όχι η σύγκρουση, η τοξικότητα και η πόλωση που επιδιώκει η αντιπολίτευση.

Η σύγκριση του παρόντος και του λαμπρού μέλλοντος που προδιαγράφεται με το ζοφερό πρόσφατο παρελθόν, που είχε θύμα τη χώρα και τους πολίτες της, όλους μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά! Η Ελλάδα προκόβει και αλλάζει!», αναφέρει ο κ. Αυγενάκης στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr