Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θέλεις να ανοίξεις το δικό σου nail salon; Ξέρουμε πού θα βρεις οικονομικά τον εξοπλισμό σου

Θέλεις να ανοίξεις το δικό σου nail salon; Ξέρουμε πού θα βρεις οικονομικά τον εξοπλισμό σου

Ολα όσα χρειάζεται ένας επαγγελματίας

Αποφασίσατε να ανοίξετε το δικό σας κατάστημα περιποίησης νυχιών και θέλετε να προμηθευτείτε όλα σας τα προϊόντα και επαγγελματικά μηχανήματα για την αποτελεσματική περιποίηση χεριών και ποδιών;

Όλα τα απαραίτητα εργαλεία που πρέπει να διαθέτει κάθε τεχνίτρια νυχιών βρίσκονται στο SHOPFLIX.gr και μπορείτε να διαλέξετε εσείς ποια χρειάζεστε για να συνδυάσετε υψηλές υπηρεσίες μανικιούρ – πεντικιούρ σε γυναίκες που θέλουν να περιποιηθούν τον εαυτό τους.

Μέσα από την τεράστια ποικιλία προϊόντων του SHOPFLIX.gr θα βρείτε τροχούς νυχιών, λάμπες πολυμερισμού νυχιών, εργαλεία περιποίησης νυχιών, βαλιτσάκια αισθητικής, βερνίκια και ό,τι άλλο χρειάζεστε.

Επωφεληθείτε από την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων και προμηθευτείτε όλα όσα σας χρειάζονται για να στήσετε για το δικό σας nail salon και πληρώστε σε έως 60 άτοκες δόσεις.

Επιπλέον έχετε έναν ακόμη λόγο να κάνετε τις παραγγελίες σας μέσω της πλατφόρμας επιλέγοντας την υπηρεσία παράδοσης SHOPFLIX ME TH MIA και όλα σας τα προϊόντα θα σας παραδοθούν έγκαιρα σε μια αποστολή σε όποιο σημείο της Ελλάδας και να βρίσκεστε.

Τι πραγματικά όμως χρειάζεται ένα nail salon;

Το Α και το Ω είναι τα χρώματα, δηλαδή τα βερνίκια νυχιών προκειμένου να μετατρέψετε σε «καμβά τέχνης» τα γυναικεία νύχια. Διαλέξετε βερνίκια νυχιών για ημιμόνιμο μακινιούρ ή πεντικιούρ, καθώς και τις απαραίτητες top base coats που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε μια σκληρή επικάλυψη πάνω στο νύχι για ένα αποτέλεσμα μέγιστης διάρκειας. Μην ξεχάσετε τα πινέλα νυχιών που θα σας χρειαστούν για να δημιουργήσετε τα διάφορα σχέδια.

Επιπλέον αναζητήστε όλα τα απαραίτητα προϊόντα που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε τεχνητά νύχια.

Ενα από τα πιο απαραίτητα εργαλεία σας μετά τα βερνίκια νυχιών είναι οι λάμπες πολυμερισμού (φουρνάκια νυχιών).

Είναι η συσκευή που βάζετε τα νύχια για να πολυμεριστούν. Δεν είναι φούρνος καθώς δεν παράγει ζέστη. Οι λάμπες που έχει, παράγουν υπεριώδη ακτινοβολία που είναι φως που βλέπουμε ένα μέρος του.

Στην αγορά υπάρχουν πολλές λάμπες πολυμερισμού (φουρνάκια νυχιών). Όταν θέλετε να επιλέξετε μια λάμπα, που θα χρησιμοποιείτε καθημερινά, αξίζει να επιλέξετε εκείνη που έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, που μπορεί να πολυμερίσει όλα τα υλικά και αρκετή ισχύ για να πολυμερίσει όλα τα προϊόντα μανικιούρ, gel, ημιμόνιμα βερνίκια και acrygel.

Θα σας χρειαστούν απαραίτητα ηλεκτρικοί τροχοί και λίμες καθώς είναι απαραίτητα εργαλεία για επαγγελματικό μανικιούρ και πεντικιούρ.

Επιπλέον θα χρειαστείτε διάφορα ακόμα εργαλεία περιποίησης νυχιών, όπως ράσπες, buffer, πενσάκια που σας είναι απαραίτητα για την διαμόρφωση ενός τέλειου μανικιούρ – πεντικιούρ.

Τέλος θα χρειαστείτε να προμηθευτείτε όλα τα αναλώσιμα προϊόντα για τα νύχια όπως δειγματολόγια νυχιών, διαχωριστές δακτύλων, σκεύη ανάμειξης χρώματα και γενικότερα όλα όσα χρειάζεται ένα nail salon.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024