Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαύρο Ρόδο: Οι λόγοι που αξίζει και να το δείτε και να το διαβάσετε

Μαύρο Ρόδο: Οι λόγοι που αξίζει και να το δείτε και να το διαβάσετε

Το «Μαύρο Ρόδο», η τηλεοπτική σειρά του MEGA που έχει καθηλώσει το κοινό είναι βασισμένο στο best seller της Ελένης Καπλάνη.

Ένα από τα διλήμματα που ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να απαντήσουμε είναι αν πρέπει πρώτα να δούμε την ταινία (ή στην περίπτωση μας την σειρά) ή αν πρέπει να διαβάσουμε το βιβλίο. Το «Μαύρο Ρόδο» όμως, ανατρέπει τα δεδομένα αφού μας δείχνει ότι υπάρχουν πλεονεκτήματα και στις δύο πλευρές.

Η τηλεοπτική σειρά του MEGΑ «Μαύρο Ρόδο», που έχει συνεπάρει το κοινό με το εκπληκτικό καστ των ηθοποιών και τις δυνατές ερμηνείες, είναι βασισμένο στο best seller της Ελένης Καπλάνη, το οποίο μπορείτε να βρείτε, σε συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε βιβλία και θα το παραλάβετε χωρίς καθυστέρηση, στην ώρα του, στην πόρτα σας, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας.

Κι αν έχετε βάλει στο μάτι και άλλα βιβλία, μην διστάσετε να τα παραγγείλετε και αυτά, αφού θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση, χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία της πλατφόρμας SHOPFLIX ME TH MIA.

Επωφεληθείτε από τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX.GR οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Γιατί να διαβάσετε πρώτα το βιβλίο «Μαύρο Ρόδο»;

Αν ανήκετε στους book lovers, τότε αυθόρμητα θα θέλετε να διαβάσετε πρώτα το βιβλίο, γεγονός που σας επιτρέπει να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη. Αν δείτε πρώτα την ταινία, δεν μπορείτε να φανταστείτε ό,τι θέλετε, μιας και οι εικόνες της θα έρχονται μοιραία στο μυαλό σας.

Τα βιβλία μας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσουμε τη φαντασία μας, να δούμε την ιστορία από την δική μας προσωπική οπτική και να παρατηρήσουμε λεπτομέρειες που στην ταινία ή την σειρά μπορεί να χάσουμε.

Γιατί να δείτε πρώτα την σειρά;

Αν δεν γνωρίζατε ότι η σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο best seller της Ελένης Καπλάνη, τότε αυτομάτως μπαίνετε σε αυτήν την κατηγορία, η οποία έχει και αυτή τα καλά της, μιας και βλέποντας την σειρά σίγουρα «κολλήσατε» με την μοναδική σκηνοθεσία και την ανατρεπτική ροή των γεγονότων.

Επίσης μπορείτε να απολαύσετε κάθε επεισόδιο δίχως να γνωρίζετε τι θα συμβεί στην συνέχεια, αφού ας το παραδεχθούμε πως η ανάγνωση του βιβλίου αποτελεί ένα είδος… spoiler.

Διαβάζοντας το βιβλίο, απολαμβάνετε ένα μυθιστόρημα όχι μόνο για τον έρωτα, αλλά και για την αγνότητα της ψυχής, ένα καθηλωτικό και κατανυκτικό βιβλίο.

Στο οπισθόφυλλο διαβάζουμε:

«Η επιστροφή στο πατρικό είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της νέας κοπέλας.
Η πάλη ανάμεσα στο θέλω και το πρέπει, το πρέπει και το μπορώ, με τις σκιές του χθες να βαραίνουν το πεπρωμένο της.
Πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής της, χωρίς η ίδια να το έχει επιλέξει, σ’ ένα χώρο που της άφησε τα σημάδια του, μ’ έναν τρόπο σκέψης μακριά από των υπολοίπων.
Οι εσωτερικές συγκρούσεις τεράστιες. Τι θα ακολουθήσει;
Όταν ο άλλος σού δίνει ένα κομμάτι της ψυχής σου που δεν είχες καν αντιληφθεί ότι σου έλειπε, τότε μήπως η αγάπη είναι ένα λουλούδι που πρέπει να του επιτρέψεις να ανθίσει;
Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι ορίζει η μοίρα.
Η αγάπη είναι το μεγαλύτερο δώρο που μας έκανε ο Θεός

Γιατί όχι ταυτόχρονα;

Αν δεν έχετε δει την σειρά αλλά ούτε έχετε ξεκινήσει να διαβάζετε το βιβλίο, σας προτείνουμε κάτι εναλλακτικό για να ξεφύγετε γρήγορα από το δίλλημα. Ξεκινήστε βλέποντας την σειρά και παράλληλα διαβάστε και το βιβλίο, σταματώντας κάθε φορά εκεί που σταμάτησε το κάθε επεισόδιο.

Με αυτόν τον τρόπο απολαμβάνετε τα «καλά» και των δύο περιπτώσεων ενώ ταυτόχρονα συγκρίνετε, βλέπετε διαφορές και ομοιότητες, λεπτομέρειες που μπορεί να διαφέρουν σε βιβλίο και σειρά αλλά να προσδίδουν κάτι διαφορετικό κάθε φορά.

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024