Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εύα Καϊλή: Την παρακολουθούσαν μυστικές υπηρεσίες για έμμισθη σχέση με την Ρωσία;

Εύα Καϊλή: Την παρακολουθούσαν μυστικές υπηρεσίες για έμμισθη σχέση με την Ρωσία;

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή διαψεύδει κατηγορηματικά αυτούς τους ισχυρισμούς ενός Πολωνού ευρωβουλευτή, ανακοινώνοντας ότι η πελάτισσά του θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη.

Για νέα «βόμβα ψεύδους» κάνει λόγο ο πληρεξούσιος δικηγόρος της προφυλακισμένης για το σκάνδαλο Qatargate, Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, «μετά το εκκωφαντικό φιάσκο με τα πλαστά στοιχεία, που δήθεν εμφάνιζαν τραπεζικά εμβάσματα του Κατάρ σε προσωπικούς λογαριασμούς της Εύας Καϊλή στον Παναμά, νέα ‘βόμβα’ ψεύδους ‘συνταράσσει’ το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!».

Ο κ. Δημητρακόπουλος σημειώνει ότι «ο Πολωνός ευρωβουλευτής, Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι, δημόσια δυσφημεί την κυρία Εύα Καϊλή ότι ‘παρακολουθείτο απο μυστικές υπηρεσίες δύο κρατών – μελών της ΕΕ για έμμισθες σχέσεις με την Μόσχα’».

«Τα ανωτέρω είναι ψευδή, συκοφαντικά και πλήττουν βάναυσα την προσωπικότητα της κυρίας Εύας Καϊλή», επισημαίνει ο συνήγορός του, ανακοινώνοντας πως η Εύα Καϊλή θα προσφύγει ενώπιον της Δικαιοσύνης κατά του Πολωνού ευρωβουλευτή.

Τι είπε ο Πολωνός ευρωβουλευτής

Ο ευρωβουλευτής, μέλος του συντηρητικού κόμματος Νόμου και Δικαιοσύνης (PiS), Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι, αποκάλυψε στις 24 Ιανουαρίου, σε εκπομπή της πολωνικής τηλεόρασης Telewizja Republika, ότι η Εύα Καϊλή «βρισκόταν υπό παρακολούθηση από τις μυστικές υπηρεσίες σε συνάρτηση με άλλες σχέσεις που είχε», όπως είπε, προσθέτοντας: «Την παρακολουθούσαν δηλαδή οι μυστικές υπηρεσίες δύο χωρών και η βελγική Αστυνομία, για τις σχέσεις της όχι με το Κατάρ, αλλά με την Ρωσία».

«Θα γίνει προσπάθεια να δοθεί η εντύπωση ότι κάποιοι διεφθαρμένοι βουλευτές πήραν τα χρήματα. Το πρόβλημα είναι ευρύτερο όμως. Δεν είναι λίγα τα μήλα που είναι σάπια, αλλά ολόκληρο το δέντρο έχει δηλητηριασμένες ρίζες», σχολίασε χαρακτηριστικά στην εκπομπή που φιλοξενήθηκε ο Πολωνός ευρωβουλευτής, αφήνοντας αιχμές και για άλλους «εκπροσώπους της ευρωπαϊκής ελίτ», που εξακολουθούν να είναι «στο μισθολόγιο του Πούτιν».

Εν ολίγοις, ο κ. Βόλσκι υποστηρίζει ουσιαστικά πως το Qatargate έγινε… κατά λάθος.

«Το νήμα που οδηγεί στη Ρωσία είναι επιμελώς κρυμμένο κάτω από το χαλί»

Ο Πολωνός ευρωβουλευτής πιστεύει ότι «το νήμα που οδηγεί στη Ρωσία είναι επιμελώς κρυμμένο κάτω από το χαλί», όπως τόνισε, επειδή η προσοχή εστιάζεται σε ένα σχετικά δευτερεύον ζήτημα σε σύγκριση με το επίπεδο διαφθοράς των Ευρωπαίων πολιτικών από την Ρωσία, το οποίο περιέγραψε ως «πολιτική διαφθορά» και «στρατηγική διαφθορά».

Με το Qatargate, δήλωσε, «γίνονται προσπάθειες να δοθεί προσοχή σε ένα σχετικά μικρό πράγμα, για να εκτραπεί η προσοχή και να μην αγγίξουμε ένα μεγάλο θέμα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024