Χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση του Κωνσταντίνου Τζολάκη που απέκρουσε το πέναλτι του Γκρέι, ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στον Άρη.
Μετά το ματς ο Μίτσελ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον νεαρό τερματοφύλακα ενώ στάθηκε και στις ευκαιρίες που είχε η ομάδα του για να σκοράρει νωρίτερα στο παιχνίδι.
Όσα είπε ο Μίτσελ:
Για το ματς: «Ήταν ένας κλασσικός προημιτελικός. Με πολλές εναλλαγές. Είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε νωρίτερα. Η παρέμβαση του Τζολάκη ήταν αυτή που μας βοήθησε».
Για τον Τζολάκη: «Ο Τζολάκης έχει αποδείξει ότι είναι μεγάλος τερματοφύλακας και έχει αποδείξει ότι μπορεί να μας αντιπροσωπεύει άξια».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Γεωργιανός Γκόγκα Κικατσεϊσβίλι, ο οποίος θα σφυρίξει Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ δεν είναι η εξαίρεση. Από ποιες χώρες που έχουν κατωτέρου επιπέδου πρωταθλήματα, έφερε ο Λανουά διαιτητές για τα ντέρμπι της Super League