Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Εγκλημα» από το VAR: Ήταν offside το γκολ του Ατρομήτου αλλά... (pics)

«Εγκλημα» από το VAR: Ήταν offside το γκολ του Ατρομήτου αλλά… (pics)

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (VAR) έκανε μεγάλη προσπάθεια για να μετρήσει το γκολ του Σάμουελ Φριντζόνσον. Η αποκαλυπτική φωτογραφία, όμως, τον εκθέτει ανεπανόρθωτα…

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο Περιστέρι με το γκολ του Σεντρίκ Μπακαμπού (54’), αλλά ο Ατρόμητος ισοφάρισε σε 64’ με το τέρμα του Σάμουελ Φριντζόνσον και το ματς της 19ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε στο 1-1, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Οι Πειραιώτες δέχθηκαν έντονη κριτική για την εμφάνισή τους στο Περιστέρι και το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, με την οποία θα μείωναν στους τέσσερις πόντους τη διαφορά από την κορυφή, αλλά μερικές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της αναμέτρησης του Περιστερίου. Ένα ματς στο οποίο ο VARίστας, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, όπως φαίνεται από την παρακάτω αποκαλυπτική φωτογραφία, έχει κάνει λάθος στην τοποθέτηση των γραμμών στο γκολ του Φριντζόνσον!

Ο ρέφερι από την Αρκαδία, που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά της «εξυγίανσης», ήταν VAR στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και χρειάστηκε να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να μετρήσει το γκολ που πέτυχε ο Σάμουελ Φριντζόνσον.

Στην εικόνα που έδειξε το συνδρομητικό μετά την κατοχύρωση του γκολ του Ατρομήτου (σ.σ στην οποία έχει τοποθετηθεί από τον VAR η γραμμή του οφσάιντ), φαίνεται ότι ο Ισλανδός άσος των γηπεδούχων καλύπτεται από τον στόπερ του Ολυμπιακού. Στην αποκαλυπτική φωτογραφία, όμως, που δημοσιεύει σήμερα to10.gr και είναι τραβηγμένη στην ευθεία και όχι διαγώνια, όπως αυτή του VAR, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου είναι πιο μπροστά από τον αμυντικό του Ολυμπιακού.

Το γκολ θα έπρεπε να είχε ακυρωθεί για οφσάιντ, αφού ο παίκτης των γηπεδούχων είναι πιο μπροστά από τον αμυντικό του Ολυμπιακού, τη στιγμή που γίνεται η πάσα. Όμως, ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, έκανε μεγάλη προσπάθεια για να παίξει με τις γραμμές και να βγάλει κανονικό το γκολ του Ατρομήτου. Ένα γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα.

Ενας διαιτητής, ο οποίος είναι από τους αγαπημένους της «εξυγίανσης» και ορίζεται συνεχώς από τον αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ. Ο ρέφερι από την Αρκαδία, μάλιστα, όπως προκύπτει από το παιχνίδι του Περιστερίου, έχει ταλέντο στη ζωγραφική με γραμμές. Ταλέντο, το οποίο φαίνεται πως εκτιμάει ιδιαίτερα ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος, που του αρέσει πολύ η ζωγραφική…

Δείτε τη φωτογραφία του VAR:

Και την αποκαλυπτική του «10»:

Πηγή: to10.gr

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024