Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ντόρα Μακρυγιάννη: «Γύριζα με μια βαλίτσα στο χέρι, κοιμήθηκα σε ένα σκέτο στρώμα»

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Γύριζα με μια βαλίτσα στο χέρι, κοιμήθηκα σε ένα σκέτο στρώμα»

Η ηθοποιός σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση

Την καρδιά της «άνοιξε» η Ντόρα Μακρυγιάννη. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρώτη περίοδο που ήρθε στην Αθήνα και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Επίσης, μίλησε για τον έρωτα και αποκάλυψε αν την άλλαξε η επιτυχία.

«Μέχρι να βρω το πρώτο μου διαμέρισμα στην Αθήνα, γύριζα με μία βαλίτσα στο χέρι από σπίτι σε σπίτι, από φίλο σε φίλο. Δεν έβρισκα με τίποτα σπίτι. Όταν τελικά το βρήκα, θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι είχα τόσο μεγάλη ανάγκη τη ζεστασιά του δικού μου χώρου που δεν είχαν έρθει τα έπιπλα και κοιμήθηκα σε ένα σκέτο στρώμα. Κοιμήθηκα στο στρώμα. Πήρα ένα μπουκάλι κρασί, δεν είχα καν ποτήρι και ζήτησα από τον γείτονά μου ένα ποτήρι για να πιω το κρασί», εξομολογήθηκε.

«Για μένα ο έρωτας είναι καταλυτικός. Έχω φύγει, επειδή δεν υπάρχει έρωτας. Λείπει ο έρωτας σήμερα νομίζω. Έχουμε χάσει τα βλέμματα, τις παύσεις, το να μη μιλάμε τόσο πολύ, το να κοιταζόμαστε, να αφιερώνουμε τραγούδια ή να δώσουμε ένα λουλούδι», είπε σε άλλο σημείο για τον έρωτα η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Όσο για το αν την άλλαξε η επιτυχία και η δημοφιλία που απέκτησε μέσα από τη σειρά «Γυναίκα χωρίς Όνομα» τόνισε ότι «Δεν άλλαξε καθόλου, ούτε οι άνθρωποι που είχα γύρω μου. Το μόνο που άλλαξε είναι ότι με γνώρισε ο κόσμος, με αγάπησε και με αγκάλιασε».

«Η σειρά όντως πουλήθηκε στο Περού και στη Βενεζουέλα. Ξαφνικά μου έστειλε μήνυμα η κοπέλα που με ντουμπλάρει στα ισπανικά και ξαφνικά είδα στο απόσπασμα εμένα και τον (Θανάση) Πατριαρχέα να μιλάμε ισπανικά», σημείωσε.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024