Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάκης Λαζόπουλος: «Ευχαριστώ τον Αλέξη Κούγια που ομολογεί πως με έχει δείρει»

Λάκης Λαζόπουλος: «Ευχαριστώ τον Αλέξη Κούγια που ομολογεί πως με έχει δείρει»

«Δεν του έκανα τίποτα», τονίζει ο ηθοποιός

«Πληρωμένη» απάντηση από τον Λάκη Λαζόπουλο στον Αλέξη Κούγια. Ο ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού» κλήθηκε να σχολιάσει την δημόσια παραδοχή του Αλέξη Κούγια, ότι τον έδειρε, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος.

«Αφού ομολογεί ο κ. Κούγιας ότι με έχει δείρει, χωρίς να του κάνω τίποτα. Τον ευχαριστώ πολύ που ομολογεί την πράξη του, την ανέντιμη» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον γνωστό ποινικολόγο.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι ανήκει στην τέχνη του και στο θέατρο. «Εγώ διάλεξα έναν δρόμο να πάω από τις άκρες, εφόσον οι κεντρικές λεωφόροι είναι απαγορευμένες. Κι αυτό δείχνει ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται τα πάντα, ό,τι κι αν γίνει. Ανήκω στην τέχνη μου, στη δουλειά μου, ακούω συνέχεια βλακείες και να γράφονται και να λέγονται από συγκεκριμένους ανθρώπους. Τα παραβλέπω όλα αυτά και μιλώντας στους ανθρώπους, που πάντα μιλούσα, τους λέω ότι εγώ ανήκω στο θέατρο», είπε.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Οι δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου έρχονται μετά την αναβολή, για δεύτερη φορά, της δίκης με κατηγορούμενο τον Αλέξη Κούγια και μηνυτή τον ηθοποιό, για το μεταξύ τους επεισόδιο στο νυχτερινό Κέντρο «Αθηνών Αρένα», στο οποίο εμφανίζονταν ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή, τον Μάρτιο του 2019.

Ο Λάκης Λαζόπουλος διασκέδαζε στο μαγαζί με παρέα φίλων του, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και η Μαρινέλα, όταν φέρεται ότι, του επιτέθηκε ο ποινικολόγος, ο οποίος βρισκόταν σε διπλανό τραπέζι, με τη δική του παρέα.

Η αρχική κατηγορία κατά του Αλέξη Κούγια, μετά από μήνυση του Λάκη Λαζόπουλου, ήταν ελαφρά σωματική βλάβη και συκοφαντική δυσφήμηση, που αφορούσε τα δελτία Τύπου Κούγια κατά Λαζόπουλου. Ωστόσο, με το νέο Ποινικό Κώδικα, το αδίκημα της ελαφράς σωματικής βλάβης μετατράπηκε σε πταίσμα, που παραγράφηκε και παρέμεινε μόνο η κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης διά του Τύπου. Η νέα δικάσιμος έχει οριστεί για τις 4 Οκτωβρίου 2023.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024