Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣΟΚ: «Η γιγάντωση των κοινωνικών ανισοτήτων φέρει την υπογραφή του κ. Μητσοτάκη»

ΠΑΣΟΚ: «Η γιγάντωση των κοινωνικών ανισοτήτων φέρει την υπογραφή του κ. Μητσοτάκη»

«Για μία ακόμη φορά, ο πρωθυπουργός επιχείρησε την επικοινωνιακή διαχείριση της σκληρής πραγματικότητας που βιώνει η ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα οι πιο ευάλωτοι»

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού για την οικονομία. Η Χαριλάου Τρικούπη κάνει λόγο για ατελέσφορες, αναποτελεσματικές, εμβαλωματικού και επιδοματικού χαρακτήρα πολιτικές και προσωρινές λύσεις για τους πολλούς σε αντίθεση με τις προνομιακές και χαριστικού χαρακτήρα ρυθμίσεις για τους λίγους λέγοντας ότι η γιγάντωση των ανισοτήτων στη χώρα φέρουν την υπογραφή του κ. Μητσοτάκη.

Επικοινωνιακή διαχείριση

Παράλληλα το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι ο πρωθυπουργός επιχείρησε για ακόμα μια φορά την επικοινωνιακή διαχείριση της σκληρής πραγματικότητας που βιώνει η κοινωνία.

Αναλυτικά το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έχει ως εξής:

«Για μία ακόμη φορά, ο Πρωθυπουργός επιχείρησε την επικοινωνιακή διαχείριση της σκληρής πραγματικότητας που βιώνει η ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα οι πιο ευάλωτοι.

»Οι πολίτες, όμως, γνωρίζουν πως έχουν πληγεί σε πρωτόγνωρο βαθμό από την ανεξέλεγκτη ακρίβεια, που απομειώνει την αγοραστική τους δύναμη.

Συνεντεύξεις και υποσχέσεις δεν αλλάζουν την πραγματικότητα

»Οι ατελέσφορες, αναποτελεσματικές, εμβαλωματικού και επιδοματικού χαρακτήρα πολιτικές και προσωρινές λύσεις για τους πολλούς, σε αντίθεση με τις προνομιακές, μόνιμου και χαριστικού χαρακτήρα ρυθμίσεις για τους λίγους και ισχυρούς, όχι μόνο δεν αντιμετωπίζουν αλλά μεγαλώνουν τις ανισότητες και αυτή η πραγματικότητα δεν μπορεί να αλλάξει όσες συνεντεύξεις και αν δώσει ο κ. Μητσοτάκης ή όσες υποσχέσεις και αν επαναλάβει.

»Η γιγάντωση των ανισοτήτων στη χώρα φέρει την υπογραφή του.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024