Η πανδημία άλλαξε τον τρόπο που διασκεδάζουμε δημιουργώντας ενίοτε νέες, εντυπωσιακές καταστάσεις όπως αυτά τα al fresco ιγκλού για να απολαύσετε με την παρέα σας.

Ξεχάστε τα πολυσύχναστα μπαρ, τις γεμάτες παμπ και τα κοσμικά εστιατόρια, ο απόλυτος τρόπος για να γιορτάσετε τις εξόδους σας, εάν βρεθείτε στο Λονδίνο, είναι να απολαύσετε τον ορίζοντα της πόλης στο δικό σας ιδιωτικό ικρίωμα, με το εποχιακό ποτό στο χέρι και το ανάλογο μενού φυσικά.

Πάρτε μια ιδέα από τα καλύτερα ιγκλού του Λονδίνου:

  • Coppa Club

View this post on Instagram

A post shared by @coppaclub

Με όχι μία αλλά δύο τοποθεσίες στο Λονδίνο, τα ιγκλού του Coppa Club είναι εδώ για να χαρίσουν ζεστή ατμόσφαιρα – είτε νοτιοανατολικά είτε δυτικά. Και στις δύο τοποθεσίες λειτουργούν όλο το χρόνο, αλλά για το χειμώνα, οι θόλοι έχουν αποκτήσει λαμπερή εμφάνιση, με εποχιακά φυλλώματα, φώτα και ζεστές κουβέρτες για να σας κρατούν ζεστούς.

Απολαύστε εκθαμβωτική θέα στο The Shard στο σημείο Tower Bridge ή πηγαίνετε στην όχθη του ποταμού στο Putney – και τα δύο μαγαζιά προσφέρουν μενού τριών πιάτων και μία εντυπωσιακή λίστα ποτών.

coppaclub.co.uk

  • Vinegar Yard

Θέλετε όλη τη διασκέδαση των διακοπών σκι χωρίς να κάνετε σκι; Δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τα καταλύματα του Vinegar Yard με θέμα το apres-ski αυτό το χειμώνα. Καταλαμβάνοντας τον ημιώροφο του χώρου, τα ιγκλού δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Grey Goose – οπότε μπορείτε να παραγγείλετε πολλά εντυπωσιακά ποτά, όπως μαρτίνι εσπρέσο με βότκα Grey Goose, λικέρ καφέ και ένα σφηνάκι εσπρέσο και μαρτίνι τζίντζερ με βότκα Grey Goose, σιρόπι τζίντζερ και χυμό λάιμ.

Τα τέσσερα ιγκλού μπορούν να φιλοξενήσουν έως και έξι άτομα και είναι ιδανικά για εποχιακές συναντήσεις με φίλους ανεξαρτήτως καιρού, χάρη στον εορταστικό φωτισμό και τις άνετες θερμάστρες. Μπορείτε να απολαύσετε επίσης υπέροχο φαγητό.

vinegaryard.london

  • Jimmy’s Pop Up

View this post on Instagram

A post shared by Jimmys Pop Up (@jimmyspopup)

Επιστρέφοντας για άλλη μια σεζόν, τα εστιατόρια του Jimmy Garcia στη Southbank έχουν φέτος το χειμώνα θέμα «φωτιά και φρουτάκια». Τα θερμαινόμενα ιγκλού, που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 10 άτομα, υπόσχονται όλη τη ζωηρή φασαρία της τοποθεσίας δίπλα στον Τάμεση με την οικειότητα ενός ιδιωτικού δείπνου.

Το μενού τριών πιάτων περιλαμβάνει για αρχή τερίνα από άγρια θηράματα και σούπα χειμερινής κολοκύθας, ενώ τα κύρια πιάτα που μοιράζονται περιλαμβάνουν παραδοσιακό αλπικό φοντύ και μια ζεστή σοκολάτα για το τέλος. Επιπλέον, αν δεν καταφέρετε να κλείσετε ένα ιδιωτικό ιγκλού, ο χώρος σερβίρει επίσης ένα all-you-can-eat Raclette and S’mores Bar που σας αποζημιώνει με το παραπάνω.

jimmyspopup.com

  • Aviary

View this post on Instagram

A post shared by Aviary London (@aviaryldn)

Αν το ποτό της επιλογής σας είναι πάντα ένα G&T, σας προτείνουμε να πάτε στο Aviary της Finsbury Square αυτό το χειμώνα και να κάνετε κράτηση για τα ιγκλού στον τελευταίο όροφο. Το εποχιακό residency γίνεται σε συνεργασία με το τρομερό τζιν Monkey 47, οπότε ξέρετε ότι θα έχετε πολλά κοκτέιλ να πιείτε.

Όχι μόνο μπορείτε να απολαύσετε την πανοραμική θέα του ορίζοντα του Λονδίνου, ενώ πίνετε το ποτό σας στα ζεστά, θερμαινόμενα δωμάτια, αλλά μπορείτε επίσης να περιμένετε να γευτείτε ένα μενού με φοντί τυριού ή σοκολάτας (ή και τα δύο). Fondue και θέα – τι να μην αγαπήσετε;

aviarylondon.com

  • Skylight

View this post on Instagram

A post shared by Skylight (@skylight_london)

Ψάχνετε να κάνετε κράτηση για μια μεγαλύτερη ομαδική συγκέντρωση αυτόν τον Δεκέμβριο; Τα άνετα ιγκλού του Skylight είναι ιδανικά για παρέες έως 10 ατόμων, ενώ ο χώρος προσφέρει επίσης ιδιωτικές αλπικές καλύβες για έως 14 άτομα.

Οι θερμαινόμενοι θόλοι με το ψεύτικο χιόνι προσφέρουν ένα μενού με πιάτα street food εμπνευσμένα από τις Άλπεις, μαζί με χειμερινά κοκτέιλ και ζεστό κρασί. Επιπλέον, αναφέραμε ότι ο χώρος στον τελευταίο όροφο διαθέτει επίσης το δικό του παγοδρόμιο; Τρελά πράγματα! Ιδανικό για μια δραστηριότητα πριν ή μετά το δείπνο.

skylightbars.com

  • Wagtail

View this post on Instagram

A post shared by Wagtail London (@wagtailldn)

Το Wagtail στο City του Λονδίνου, που άνοιξε τον Μάιο, τα έδωσε όλα για την πρώτη του χειμωνιάτικη περίοδο. Προσφέροντας ασυναγώνιστη θέα 360 μοιρών στα ορόσημα του κεντρικού Λονδίνου, τα ιγκλού του μπαρ στον τελευταίο όροφο έχουν στολιστεί με φυσικό φύλλωμα και λαμπερά φώτα για την απόλυτη εμπειρία της σεζόν.

Οι δύο πλήρως θερμαινόμενες κάψουλες μπορούν να χωρέσουν μέχρι 18 άτομα όρθια ή 12 καθιστά, ενώ διατίθεται ένα ειδικό μενού που μπορεί να σερβιριστεί μαζί με εποχιακά κοκτέιλ από το Johnnie Walker Blue Label.

wagtaillondon.com

  • Bar Elba

View this post on Instagram

A post shared by Bar Elba (@bar_elba)

Επιστρέφοντας για άλλη μια σεζόν, οι δημοφιλείς κάψουλες του Bar Elba είναι διαθέσιμες για ιδιωτική ενοικίαση καθημερινά αυτό το χειμώνα, με δυνατότητα φιλοξενίας έως και δεκαπέντε ατόμων η καθεμία. Με θέα 360 μοιρών στην πόλη και στολισμένα με όλα τα φωτάκια τους, υπόσχονται να αποτελέσουν τον απόλυτο χώρο για τα βραδινά ποτά σας, με ένα μενού φαγητών και ποτών που μπορείτε να παραγγείλετε απευθείας στο pod σας.

Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για άσχετους DJs, καθώς κάθε θόλος έχει πλήρη πρόσβαση στη δική σας λίστα αναπαραγωγής.

bar-elba.co.uk

  • Mercer Roof Terrace

Στην κορυφή του ξενοδοχείου Vintry & Mercer, τα χειμερινά ιγκλού του Mercer Roof Terrace είναι δυσεύρετα. Η υπέροχη θέα στον ορίζοντα του Λονδίνου, από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου μέχρι το The Shard, συνδυάζεται με κουβέρτες από ψεύτικη γούνα και κεριά που τρεμοπαίζουν για την απόλυτη ζεστή ατμόσφαιρα.

Με τις καμπίνες να χωράνε από πέντε έως οκτώ άτομα, είναι η ιδανική επιλογή για μια πιο οικεία βραδινή ατμόσφαιρα.

vintryandmercer.com