Τρίκαλα: Βρήκαν το ΙΧ του σε κανάλι, τον έψαχναν κι αυτός είχε πάει σπίτι του και κοιμόταν
Απίστευτη η αντίδραση του οδηγού μετά το τροχαίο
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής σε Αστυνομία και Πυροσβεστική, στα Τρίκαλα μετά από ενημέρωση ότι ΙΧΕ αυτοκίνητο έχει πέσει σε κανάλι.
Το τροχαίο έγινε στο δρόμο από Βαλτινό προς Διαλεχτό και το όχημα εντόπισε διερχόμενος οδηγός, όπου και ειδοποίησε τις Αρχές.
Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ξεκινώντας έρευνες για την ανεύρεση τυχόν τραυματιών, αλλά δεν βρήκαν κάτι.
Eίχε πάει σπίτι του και κοιμόταν
Λίγο μετά, έκπληκτοι οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας ανακάλυψαν πως o οδηγός ήταν σπίτι του και κοιμόταν, όπως μεταδίδει trikalanews.gr.
Πρόκειται για έναν 31χρονο από το Διαλεκτό, ο οποίος μετά το τροχαίο που είχε τα ξημερώματα και εφόσον μπόρεσε και βγήκε από το όχημα και ήταν καλά στην υγεία του, εγκατέλειψε το σημείο και πήγε για… ύπνο.
- Σεξεργασία και πολιτική
- Σόργο: Μπορεί ένα ξεχασμένο δημητριακό να σώσει τον θεσσαλικό κάμπο;
- Κρήτη: Την γρονθοκοπούσε μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους – Χειροπέδες σε 28χρονο στα Χανιά
- Νέο παραλήρημα της Παραγουανής πολιτικού κατά του Εμπαπέ: «Π@@@@ας γιος, δεν είναι Γάλλος» (vid)
- Η ξεχωριστή ανάρτηση του Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα για την μετακινούμενη κτηνοτροφία
- Στη Βουλή η αναφορά που κατέθεσε ο («λαγός» του Μητσοτάκη) Βελόπουλος επικαλούμενος τις τοξικές δηλώσεις Γεωργιάδη κατά Τσίπρα
- Ανακοίνωσε τον Μπαντιό ο Παναθηναϊκός (pic)
- Ασπρόπυργος: Καταστράφηκε η επιχείρηση από τη φωτιά – 11 άνθρωποι στα νοσοκομεία – Βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442