Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Την στραγγάλισε και μετά πήρε την αστυνομία να ομολογήσει το έγκλημα
«Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου» φέρεται να είπε ο 50χρονος στην αστυνομία.
«Παγωμένο» ξύπνησε το πανελλήνιο με την είδηση της γυναικοκτονίας στη Νίκαια, η πρώτη για το 2023.
Η 54χρονη γυναίκα, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, έπεσε νεκρή από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου στο σπίτι τους, ο οποίος μάλιστα κάλεσε και την αστυνομία, παραδεχόμενος το έγκλημα.
Ήταν λίγο μετά τις 5.30 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ο 50χρονος τηλεφώνησε σε κατάσταση μέθης στο Αστυνομικό Τμήμα και είπε ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του.
Η ανήλικη κόρη όπως αναφέρει η ΕΡΤ δεν ήταν στο σπίτι όπου σημειώθηκε η τραγωδία.
«Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου» φέρεται να είπε ο 50χρονος στην αστυνομία, όταν ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.
Τι έδειξε η ιατροδικαστική
Ο άνδρας προσήχθη και ανακρίνεται, ενώ στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Βοσπόρου κλήθηκε ιατροδικαστής, προκειμένου να εξετάσει τη σορό του θύματος.
Η πρώτη εικόνα από την ιατροδικαστική εξέταση, στην οποία υποβλήθηκε η σορός της 54χρονης, κάνει λόγο για θάνατο που προήλθε από στραγγαλισμό.
Ο 50χρονος φέρεται να έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη σύζυγό του, προτού καλέσει την αστυνομία για να παραδοθεί, αφήνοντάς τη νεκρή με σημάδια στο λαιμό.
Ο 50χρονος καθ’ ομολογία δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.
Παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας
Ο 50χρονος φέρεται να έχει βεβαρημένο παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν πως ο 50χρονης αντιμετώπιζε προβλήματα, πως έπινε και πως η αστυνομία είχε ξαναπάει σπίτι, αφού ο 50χρονος είχε επιτεθεί στη σύζυγό του.
Μάλιστα είχε νοσηλευτεί και στο Δαφνί..
Όταν τον πήγαν στο αστυνομικό τμήμα μετά το φόνο, έπαθε επιληπτική κρίση, και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν.
- Πώς μπορεί να απασχολήσει τη Euroleague ο τραυματίας Έξουμ: Όλες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του
- Περισσότερο από ένα παιχνίδι: Πώς η νέα Barbie ξορκίζει το στίγμα του αυτισμού στα παιδιά
- Από το περιβάλλον στην ισότιμη πρόσβαση: Πώς η Bayer Ελλάς επενδύει στη βιωσιμότητα με πράξεις
- Κλιμακώνουν οι αγρότες, σκέψεις και για τρακτέρ στην Αθήνα – Με ποινές απειλεί το Μαξίμου και συναντά μόνο τους «πρόθυμους»
- Ο μεγάλος τελικός του Super Cup: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός «μονομαχούν» για τον τίτλο
- Σέρρες: Νέα ερωτήματα για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 17χρονου – Ερευνάται η εμπλοκή και άλλων προσώπων
- Αγορά εργασίας: Για ποιες θέσεις γίνονται προσλήψεις από τις επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
- Γιώργος Θεοφάνους: «Ο γιος μου ήταν στο πανεπιστήμιο που έγινε το μακελειό στην Αμερική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442