Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντώνης Κανάκης: «Πάγωσαν» όλοι - «Δε γαμ@@@@ι πρωί πρωί»

Αντώνης Κανάκης: «Πάγωσαν» όλοι – «Δε γαμ@@@@ι πρωί πρωί»

Μία ατάκα ήταν αρκετή για να τους «κοκαλώσει» όλους

Το «Βινίλιο» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Παρασκευής (20/1) με μία εκπομπή αφιερωμένη στο «παλιό, καλό, ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ» του Ανδρέα Παπανδρέου, που «έριξε» το Twitter.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να μοιραστεί με τους συνεργάτες και το κοινό μια «ιστορική στιγμή» του Θεόδωρου Πάγκαλου και πέταξε μία ατάκα αφήνοντας άπαντες άφωνους.

«Μην κάνουμε υποκρισίες»

«Θέλω να σταθώ σε δύο προσωπικότητες. Ο πρώτος είναι ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με τον οποίο έχουμε και εμείς ως Ράδιο Αρβύλα ανταλλάξει εσώρουχα. Δεν ξέρω αν το θυμάστε αυτό το πράγμα. Πραγματικά, απαντήστε μου σε αυτή την ερώτηση και συγγνώμη που θα το επαναλάβω αλλά είναι ιστορία αυτή τώρα. Μην κάνουμε υποκρισίες και καθωσπρεπισμούς ανούσιους. Είναι ιστορία!», είπε αρχικά.

Και ρώτησε: «Ποιος πολιτικός, μεγάλο στέλεχος, υπουργός έχει πει παγκοσμίως σε δημοσιογράφο… «δεν γαμ@@@@ι πρωί πρωί» στην ερώτηση που πήγε να του κάνει; Ποιος; Πείτε μου έναν».

Όλοι τότε σοκαρισμένοι, αφού είχε αναφέρει κανονικά τη φράση στον αέρα, έμειναν να τον κοιτούν.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής ανέφερε: «Και βέβαια ο επόμενος είναι ο «αι στα διάλα» Γιαννόπουλος, ο καταπληκτικός αυτός άνθρωπος. Τον οποίο πραγματικά, και το εννοώ αυτό που λέω, τον έχω μέσα στην καρδιά μου. Ποιος έχει βγει σε ομιλίες και έχει στείλει από δω και από εκεί χειρονομίες; Πάρτε να έχετε! Μοίραζε μούντζες».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024