Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πλυντήριο πολυτελών αυτοκινήτων στη Γλυφάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη έγινε λίγο μετά τις 3 στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 55.
Άμεσα έφτασαν στο σημείο δυνάμεις τις πυροσβεστικής και της Αστυνομίας ενώ στο σημείο βρέθηκε και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο χώρο του πλυντηρίου αυτοκινήτων καθώς και στον 1ο όροφο του κτιρίου.
Άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, η έκρηξη στο πλυντήριο, που στεγάζεται σε ισόγειο πολυκατοικίας, σημειώθηκε στις 03:20, χωρίς, ευτυχώς, να αναφερθεί τραυματισμός κάποιου ατόμου. Προκλήθηκαν, όμως, σοβαρές υλικές ζημιές στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, όπου άνοιξε, μάλιστα, κρατήρας.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).