Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ 4-2: Μόνο η Σίτι τέτοιες μυθικές ανατροπές

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ 4-2: Μόνο η Σίτι τέτοιες μυθικές ανατροπές

Απίστευτη εμφάνιση από τη Σίτι που έφερε… τούμπα το ματς με την Τότεναμ (4-2).

Την έχει στο… αίμα της την ανατροπή η Μάντσεστερ Σίτι! Η αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα βρέθηκε στα σχοινιά, αλλά κατάφερε να επιβιώσει ξανά. Οι Πολίτες επικράτησαν με 4-2 της Τότεναμ στο Ετιχαντ, μειώνοντας την απόσταση από την κορυφή και την Αρσεναλ.

Μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο (0-2), αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε αποφασισμένη να δώσει απαντήσεις. Και τις έδωσε. Μυθική ανατροπή λοιπόν για τη Σίτι, που την κρατά ζωντανή στη μάχη του εφετινού τίτλου.

Στους 42 πόντους και στο -5 από την Αρσεναλ η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, με τους κανονιέρηδες να έχουν και ένα ματς λιγότερο.

Με τη Σίτι να σπαταλά ευκαιρίες με το… τσουβάλι, η ψυχρολουσία ήρθε στο 44ο λεπτό. Ο Έντερσον έκανε κακή πάσα για τον Κανσέλο και ο Κουλουσέβσκι πλάσαρε από το ύψος της περιοχής για το 0-1. Και πριν προλάβει να συνέλθει η ομάδα του Πεπ, στο 45+1’ ο Έντερσον είπε όχι στην προσπάθεια του Κέιν από δεξιά και ο Έμερσον με κεφαλιά σε κενή εστία διπλασίασε τα γκολ των Λονδρέζων.

Η Σίτι μπήκε δυνατά στην επανάληψη και  στο 51ο λεπτό ο Μαχρέζ έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, Γκιντογκάν και Γκρίλις δεν κατάφεραν να σκοράρουν, ο Άλβαρες ευνοήθηκε από τις κόντρες και σούταρε σε κενή εστία για το 1-2. Δύο λεπτά αργότερα το απόλυτο comeback. Ο Ρόδρι γέμισε στην περιοχή, ο Μαχρέζ από δεξιά πήρε την κεφαλιά και ο Χάαλαντ  εξ επαφής έγραψε το 2-2.

Οι Πολίτες είχαν βάλει στα δίχτυα την Τότεναμ και στο 64’ ο Μαχρέζ έκανε υπέροχη ενέργεια από δεξιά, σούταρε και ο Γιορίς δέχτηκε το γκολ στην κλειστή του γωνία για το 3-2.

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 90ο λεπτό, με τον Μαχρέζ να εκμεταλλεύεται το παιδαριώδες λάθος του Λενγκλέ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Ακέ, Ακαντζί, Στόουνς  Λιούις (83’ Γουόκερ), Γκιντογκάν (80’ Μπερνάρντο Σίλβα), Ρόδρι, Μαχρέζ, Γκρίλις, Άλβαρες, Χάαλαντ

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις (78’ Λενγκλέ), Έμερσον (78’ Ριτσάρλισον), Πέρισιτς (69’ Σεσενιόν), Χόιμπιεργκ, Μπεντανκούρ (75’ Μπισουμά), Κουλουσέβσκι, Σον, Κέιν

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024