Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι συμβαίνει με το γόνατο του Αντετοκούνμπο – Το γράφημα που… τρομάζει

Τι συμβαίνει με το γόνατο του Αντετοκούνμπο – Το γράφημα που… τρομάζει

Οι Μπακς είναι σε «αναμμένα κάρβουνα» με την κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η αλήθεια για το γόνατο του και το γράφημα που… τρομάζει!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχει αγωνιστεί στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια των Μπακς, με τους ανθρώπους των «ελαφιών» να μην έχουν ενημερώσει ακριβώς για ποιον λόγο έχει μείνει εκτός ο Έλληνας σούπερ σταρ και προφυλάσσεται.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ ωστόσο αναφέρουν πως ο Greek Freak έχει τεθεί νοκ-άουτ επ’ αόριστον λόγω προβλήματος στο γόνατο του, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης δεν έχει παίξει σε τέσσερα σερί ματς, ενώ τα ελάφια παίζουν με τους Καβαλίερς το επόμενο παιχνίδι και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ είναι σε «αναμμένα κάρβουνα» όπως και όλος ο οργανισμός των Μπακς με τον Greek Freak να έχει ενοχλήσεις και φυσικά όλο το ιατρικό επιτελείο να είναι από πάνω του. Αξίζει να σημειωθεί όμως πως τα ΜΜΕ τονίζουν ότι κάτι τρέχει με τον Αντετοκούνμπο και πως οι επόμενες μέρες και εξετάσεις θα κρίνουν πολλά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ενα ενδιαφέρον γράφημα μάλιστα με την απόδοση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μέχρι στιγμής στη σεζόν που έδωσε στη δημοσιότητα ο αναλυτής του NBA, Τζάκσον Λόιντ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, επιβεβαιώνει ότι έχει θέμα ο Έλληνας σούπερ σταρ.

«Εικάζω ότι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, το θέμα με γόνατο είναι ένα πρόβλημα που βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη», υποστήριξε ο Αμερικανός δημοσιογράφος και παρουσιαστής «NBA Action». Η ανησυχία στους Μπακς είναι έκδηλη για τον Γιάννη, ενώ με τον Κρις Μίντλετον εκτός δράσης εδώ και καιρό το πρόβλημα μεγαλώνει ακόμη περισσότερο.

Το ιατρικό επιτελείο έχει ζητήσει υπομονή με την υπόθεση του Γιάννη, ενώ είναι ξεκάθαρο πως προτιμούν να μείνει εκτός όσο χρειαστεί στην κανονική διάρκεια, παρά να μπει σε περιπέτειες με την υγεία του.

Η κατάσταση πάντως με το γόνατο του μοιάζει εύθραυστη, με τον Αντετοκούνμπο να έχει επιβαρυνθεί αρκετά τις τελευταίας σεζόν με συνεχόμενα παιχνίδι τόσο με τους Μπακς όσο και με την Εθνική Ελλάδος.

Επίσης είναι σημαντικό ότι μέχρι στιγμής στις προηγούμενες σεζόν δεν είχε χάσει τόσα παιχνίδια, συγκριτικά με φέτος, κάτι που δείχνει… επίφοβο. Το επόμενο ματς να είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της Κυριακής απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και ακόμη είναι άγνωστο και αμφίβολο αν θα αγωνιστεί…

Δείτε το γράφημα: 

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024