Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζούλιαν Σαντς: Αγωνία για τον διάσημο ηθοποιό

Τζούλιαν Σαντς: Αγωνία για τον διάσημο ηθοποιό

Ο γνωστός ηθοποιός έχει ξεχωρίσει για τους ρόλους του σε ταινίες όπως το «Δωμάτιο με θέα» και «Κραυγές στη σιωπή».

Ο 65χρονος Σαντς ζει εδώ και χρόνια με την οικογένειά του στο Λος Άντζελες. Ο ηθοποιός εξαφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή, ενώ βρισκόταν στα όρη Σαν Γκάμπριελ για πεζοπορία. Το όνομα του αγνοούμενου πεζοπόρου ανακοινώθηκε όμως χθες, ενώ έγινε γνωστό ότι εξαφανίστηκε ένας ακόμη πεζοπόρος τη Δευτέρα, ονόματι Μπομπ Γκρέγκορι.

Σε μια συνέντευξή του το 2018 στον Guardian, o ηθοποιός είχε μιλήσει για την αγάπη του για την ορειβασία και την πεζοπορία και τη σημασία του να παραμένει κανείς δραστήριος, αναζητώντας την περιπέτεια, ενώ μεγαλώνει.

Σε μια άλλη συνέντευξή του το 2020 είχε πει ότι αισθάνεται πιο ευτυχισμένος από ποτέ όταν βρίσκεται σε μια βουνοκορφή και είχε μιλήσει για μια επικίνδυνη κατάσταση στην οποία είχε βρεθεί πριν από κάποια χρόνια στις Άνδεις, όταν εκείνος και 3 άλλοι ορειβάτες αντιμετώπισαν μια τρομερή χιονοθύελλα. «Ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα. Κάποιοι άλλοι κοντά μας έχασαν τη ζωή τους. Εμείς σταθήκαμε τυχεροί.

Που γίνονται οι έρευνες και η κακοκαιρία

Σύμφωνα με την Guardian, οι αναζητήσεις των ομαδων διάσωσης έχουν επικεντρωθεί στο όρος Μπάλντι και τις γύρω περιοχές, που είναι πολύ δημοφιλείς αυτήν την εποχή για πεζοπόρους και ορειβάτες. Ωστόσο, η κακοκαιρία που πλήττει την Καλιφόρνια τα τελευταία 24ωρα δυσκολεύει τις αναζητήσεις, με τα σωστικά συνεργεία να αποσύρονται για αρκετές ώρες το περασμένο Σάββατο και την έρευνα να συνεχίζεται με drone και ελικόπτερα αφού βελτιώθηκε ο καιρός. Οι τοπικές αρχές προειδοποιούν τον κόσμο να μείνει μακριά από το όρος Μπόλντι καθώς υπάρχει κίνδυνος χιονοστιβάδας, και «ακόμη και έμπειροι πεζοπόροι μπορεί να κινδυνεύσουν».

Η καλλιτεχνική διαδρομή του ηθοποιού

Ο Σαντς έχει συμμετάσχει σε δεκάδες ταινίες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Είναι παντρεμένος με τη συγγραφέα Εβγένια Σίτκοβιτς και έχει τρία παιδιά.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024