Το ψήφισμα της εκδήλωσης για την «ημέρα μνήμης και αξιοπρέπειας των θυμάτων των Γενοκτονιών και αποτροπής του εγκλήματος της Γενοκτονίας»

Το ψήφισμα της εκδήλωσης ( Παλαιά Βουλή, 9/12/2022) για την «ημέρα μνήμης και αξιοπρέπειας των θυμάτων των Γενοκτονιών και αποτροπής του εγκλήματος της Γενοκτονίας», επιδόθηκε στον Α’ Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικήτα Κακλαμάνη, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, από πενταμελή αντιπροσωπεία του Ελληνικού Δικτύου Αναγνώρισης Γενοκτονιών.

Στη συνάντηση, που έγινε σε θερμό κλίμα, αναλύθηκε το περιεχόμενο του ψηφίσματος και παράλληλα μεταφέρθηκε το κλίμα της ιδιαίτερα επιτυχημένης εκδήλωσης της 9ης Δεκεμβρίου. Ο κ. Αντιπρόεδρος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, έκανε εύστοχες παρατηρήσεις για την υλοποίηση των θέσεων που εκφράζει το ψήφισμα και δεσμεύτηκε να το προωθήσει στα κόμματα της Βουλής.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις και με άλλους φορείς προκειμένου να προωθηθούν επί μέρους ζητήματα που αναφέρονται τόσο στο ψήφισμα, όσο και στις απόψεις που προβλήθηκαν στην εκδήλωση.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr