Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαραθώνιος σεξ: Πέντε συμβουλές για να μην... μείνετε στα πρώτα μέτρα

Μαραθώνιος σεξ: Πέντε συμβουλές για να μην… μείνετε στα πρώτα μέτρα

Αυτό το Σαββατοκύριακο... δεν θα το ξεχάσετε ποτέ!

Το Σαββατοκύριακο πλησιάζει με ταχύτατους ρυθμούς! Σαββατοκύριακο σημαίνει δύο ημέρες ξεκούρασης και καλοπέρασης με ανθρώπους που αγαπάμε. Σωστά; Σωστά!

Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να περάσεις ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο παρέα με το ταίρι σου; Και μην φαντάζεσαι τρελές εξόδους, βόλτες και τέτοια. Όχι.

Δύο ημέρες. Εσύ κι αυτός. Εσύ κι αυτή. Μέσα σε ένα σπίτι. Τι θα κάνετε; Μαραθώνιο σεξ φυσικά!

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Μην σοκάρεστε. Όταν λέμε μαραθώνιο σεξ δεν εννοούμε 48 ώρες ο ένας κολλημένος πάνω στον άλλο μέχρι… κάποιος να πέσει ξερός ή και να πεθάνει (έχει συμβεί).

Ο δικός μας μαραθώνιος είναι πιο πολιτισμένος. Πιο ανθρώπινος. Έχει σκοπό την απόλαυση. Τόσο τη δική σας, όσο και του/της συντρόφου σας!

Ο σωστός μαραθώνιος σεξ

Ο σωστός μαραθώνιος σεξ, αυτός που θα σας προτείνουμε εμείς περιλαμβάνει πολύ σεξ (εννοείται), αλλά περιλαμβάνει και άλλα πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σας.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Θα ονομάσετε τον χώρο που βρίσκεστε, είτε είναι σπίτι, είτε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου, ως «ερωτική φωλιά»!

Αφού λοιπόν μπείτε κι οι δύο στην ερωτική σας φωλίτσα, έχοντας μαζί όλα τα απαραίτητα… πυρομαχικά, κλειδώνετε την πόρτα πίσω σας και δεν την ανοίγετε μέχρι το τέλος του μαραθωνίου. Αυτός είναι ο πιο κανόνας: Εξαιρώντας σοβαρούς λόγους που μπορεί να απειλείται η ζωή σας, στον μαραθώνιο σεξ δεν βγαίνετε από την ερωτική σας φωλιά για κανέναν άλλον λόγο. Κι αν έχετε ξεχάσει κάτι σημαντικό… αυτόσχεδιάστε!

Και αφού λύσαμε τα διαδικαστικά, πάμε στο… δια ταύτα! Τώρα, θα σας παρουσιάσουμε 5 δραστηριότητες (εκτός από σεξ) που μπορείτε να κάνετε κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου, ώστε να κάνετε αυτό το 2ήμερο αξέχαστο!

Μαγειρέψτε μαζί!

Νομίζετε πως οι δουλειές του σπιτιού δεν είναι σέξι και δεν θα σας στείλουν κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα; Το κόλπο είναι να τις κάνετε μαζί… Μαγειρέψτε το αγαπημένο σας φαγητό μαζί. Φόρεσε άνετα ρούχα, σορτσάκια και T – Shirts και φτιάξε το τέλειο γεύμα για εσάς τους δύο και μόνο.

Η διαδικασία είναι πολύ ρομαντική και θα σας φέρει κοντά, πολύ κοντά. Πρώτον ο έρωτας περνάει από το στομάχι, δεύτερον εκείνος θαυμάζει μια γυναίκα που ξέρει τι να κάνει στην κουζίνα και τρίτον ανοίξτε και ένα μπουκάλι κρασί για να πίνετε όσο μαγειρεύετε!

Παίξτε ένα σέξι παιχνίδι!

Σας δίνουμε ιδέες… πάρτε χαρτί και σημειώστε… Sex Roulette, Γυμνό Twister, Strip Trivial Pursuit… Όποιο επιτραπέζιο έχετε σπίτι σας μετατρέψτε το σε λόγο για να βγάλετε αργά τα ρούχα σας…

Η παιχνιδιάρικη διάθεση και τα λίγα ρούχα είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να πάτε στην κρεβατοκάμαρα με πολύ όρεξη.

Δείτε ακατάλληλες για ανηλίκους

Αφήστε για λίγο τα αγαπημένα σας σίριαλ και δείτε μια ταινία περισσότερο αισθηασιακή και πιο ενδιαφέρουσα για την ερωτική σας ζωή.

Αυτές οι ερωτικές παραγωγές μπορεί να βελτιώσουν την ερωτική σας ζωή κάνοντας σας πιο ομιλητικούς στο κρεβάτι.

Kάντε μπάνιο μαζί

Σας ακούγεται μια κλασική πρόταση; Γιατί δεν την κάνετε, όμως, πότε; Ένα ζεστό μπάνιο υπό το φως των κεριών, με το αγαπημένο σας αφρόλουτρο και με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι μπορεί να φουντώσει την ερωτική σας διάθεση και να εκτοξεύσει την libido σας.

Το υγρό στοιχείο είναι πάντα στην κορυφή των ερωτικών φαντασιώσεων.

Δοκιμάστε μια νέα στάση (ή και δύο ή και τρεις)

Μια ολόκληρη νύχτα είναι η ιδανική στιγμή να ασχοληθείτε ο ένας με τον άλλο χωρίς πίεση χρόνου και χωρίς άγχος. Σέξι εσώρουχα και πολλές ώρες για πειραματισμό μπορούν να κάνουν θαύματα!

Στο παιχνίδι μπορούν να συμβάλουν και τα σέξι εσώρουχα που έχετε αγοράσει τόσο καιρό και ακόμα δεν έχετε προλάβει να βάλετε.

Δοκιμάστε τα παραπάνω και σας εγγυόμαστε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο… δεν θα το ξεχάσετε ποτέ!

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024