Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ενές Καντέρ: Κτηνώδης δικτάτορας ο Ερντογάν

Ενές Καντέρ: Κτηνώδης δικτάτορας ο Ερντογάν

«Την πρώτη φορά που άκουσα για την επικήρυξη, δεν σοκαρίστηκα στο ελάχιστο» ανέφερε ο Ενές Καντέρ.

Νέα επίθεση διεξήγαγε ο Ενές Καντέρ κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος μπασκετμπολίτστας επικηρύχθηκε πριν από λίγες μέρες για 500.000 δολάρια επειδή είναι πολέμιος του Τούρκου προέδρου μίλησε στον ΣΚΑΪ για όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες και τόνισε πως πλέον είναι σε διαρκή επικοινωνία με το FBI, για να ενημερώνεται τι πρέπει να κάνει στην καθημερινότητά του.

«Την πρώτη φορά που άκουσα για την επικήρυξη, δεν σοκαρίστηκα στο ελάχιστο γιατί ξέρω ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι ένας κτηνώδης δικτάτορας και θα κάνει ό,τι μπορεί για να μου κλείσει το στόμα. Ναι λοιπόν, δεν σοκαρίστηκα. Είχε βάλει φυλακή την οικογένειά μου, βασανίζει τόσους αθώους ανθρώπους στις φυλακές επειδή δεν σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο με εκείνον. Δεν σοκαρίστηκα καθόλου, τώρα η ζωή μου είναι σε κίνδυνο. Είναι τόσοι πολλοί με βάση όσα μου λέει το FBI, που με κυνηγούν και θέλουν να μου κάνουν κακό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ενές Καντέρ.

«Μου είπαν να μην βγω από το σπίτι μου»

«Ο κόσμος ξέρει πλέον πως αν πάθω κάτι, τότε θα ευθύνεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ελπίζω πως οι ηγέτες της Δύσης θα το δουν αυτό. Είχα μια συζήτηση με το FBI, είναι ανήσυχοι για τη ζωή μου. Έτσι, τώρα πια προστατεύομαι 24 ώρες το 24ωρο από το FBI.

Μου είπαν να μην βγω από το σπίτι μου και να μην πάω οπουδήποτε για τις επόμενες δύο βδομάδες. Οπότε είμαι κολλημένο στο σπίτι μου γι αυτό το διάστημα. Οι απειλές είναι αληθινές και γι αυτό προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σιγουρευτούμε ότι θα είμαι ζωντανός», υποστήριξε ακόμη ο Τούρκος σέντερ.

«Προσπαθώ να είμαι η φωνή όλων αυτών των αθώων ανθρώπων εκεί έξω»

«Έχω ποστάρει κάποια από αυτά (τα απειλητικά μηνύματα), μπορεί να τα δει ο κόσμος στα social media μου. Υπήρχε όμως ένα που έλεγε ότι προσέλαβαν έναν κατά συρροή δολοφόνο για να με σκοτώσει. Σε ένα άλλο, το οποίο ανέβασα σήμερα, που έλεγε πως είναι υποστηρικτής του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ότι όπου με βρει, θα μου κόψει το κεφάλι και θα κάψει το σώμα μου. Είναι πολύ ενοχλητικά όλα αυτά, γεμάτα μίσος και αηδιαστικά μηνύματα. Ο λόγος που δημοσιοποιώ όλα αυτά τα μηνύματα είναι για να δει ο κόσμος τι είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν», υπογράμμισε.

«Φυσικά φοβάμαι, είναι απειλές κατά της ζωής μου, δεν είναι αστείο. Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτό που κάνω αποτελεί δουλειά του Θεού. Προσπαθώ να είμαι η φωνή όλων αυτών των αθώων ανθρώπων εκεί έξω. Πιστεύω στον Θεό. Θα συνεχίσω να μιλάω για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την παραβίασή τους, για τους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και για το πόσο επικίνδυνος είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για το ΝΑΤΟ και όλες τις χώρες που βρίσκονται γύρω από την Τουρκία», κατέληξε ο Ενές Καντέρ.

Δείτε το βίντεο

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024