Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΜέΡΑ25: Eπικίνδυνα υποκριτική η μεθόδευση της κυβέρνησης για τον αποκλεισμό των ναζιστικών κομμάτων

ΜέΡΑ25: Eπικίνδυνα υποκριτική η μεθόδευση της κυβέρνησης για τον αποκλεισμό των ναζιστικών κομμάτων

Ντόμινο απαγορεύσεων με αντικομμουνιστική στόχευση σε μια ανιστόρητη ΕΕ που εξισώνει φασισμό και κομμουνισμό. Πυρά κατά της ΝΔ που συστηματικά εντάσσει ναζί και φασίστες στην Αστυνομία και σε άλλους θεσμούς του κράτους και της κοινωνίας

Την πλήρη αντίθεσή του στην επικείμενη κυβερνητική ρύθμιση για το εκλογικό μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη και γενικά σε διάδοχα σχήματα της Χρυσής Αυγής, εκφράζει το ΜέΡΑ25 χαρακτηρίζοντας απατηλή πλάνη ότι η απαγόρευση θα φωτογραφήσει αποκλειστικά φασιστικά κόμματα.

Ντόμινο απαγορεύσεων

Μάλιστα το ΜέΡΑ25 εκφράζει την εκτίμηση ότι θα αποτελέσει ντόμινο απαγορεύσεων με αντικομμουνιστική στόχευση και επισημαίνει ότι η ανιστόρητη ΕΕ τσουβαλιάζει το φασισμό με τον κομμουνισμό. «Το ΜέΡΑ25 δεν θα γίνουμε συνεργοί» τονίζει χαρακτηριστικά το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη προεξοφλώντας την καταψήφιση της επικείμενης κυβερνητικής ρύθμισης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 έχει ως εξής:

Δε θα γίνουμε συνεργοί

«Το ΜέΡΑ25 δεν θα γίνουμε συνεργοί

  • στην ηρωοποίηση του Κασιδιάρη και των λοιπών ναζί που θα επιτύχει η απαγόρευση που μεθοδεύει η κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας
  • στην απατηλή πλάνη του ΣΥΡΙΖΑ ότι μπορεί η απαγόρευση να «φωτογραφήσει» αποκλειστικά ναζιστικά κόμματα χωρίς να αποτελέσει προοίμιο για ένα ντόμινο απαγορεύσεων με αντικομμουνιστική στόχευση – δεδομένου, μάλιστα, ότι είμαστε μέλη μιας ανιστόρητης Ευρωπαϊκής Ένωσης που, κάθε 23η Αυγούστου, τσουβαλιάζει τον φασισμό με τον κομμουνισμό.
  • Στον αγώνα εναντίον του ναζισμού και του φασισμού, οι δημοκράτες ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια Νέα Δημοκρατία που συστηματικά εντάσσει ναζί και φασίστες στην Αστυνομία και σε άλλους θεσμούς του κράτους και της κοινωνίας. Καταγγέλλουμε λοιπόν ως επικίνδυνα υποκριτική την μεθόδευση της κυβέρνησης.

Το ΜέΡΑ25 δουλεύουμε νύχτα-μέρα, μαζί με όλους τους αντιφασίστες δημοκράτες, ώστε οι ναζί να συντριβούν ηθικά και πολιτικά παντού».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024