Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Πόσο κόστισε στην οικογένεια το γεύμα με καραβίδες και γαρίδες το μενού
Το γεύμα που παρέθεσε η οικογένειά του, σε περίπου 200 προσκεκλημένους, μετά την ταφή στο Τατόι.
Μετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόι, πραγματοποιήθηκε γεύμα προς τιμήν του στη «Μεγάλη Βρετανία», το οποίο κόστισε 200 ευρώ το άτομο και περιλάμβανε μεταξύ άλλων γαρίδες και σπανακόπιτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες παρευρέθηκαν σχεδόν 180 με 200 άτομα, κάτι που σημαίνει ότι η οικογένεια του εκλιπόντος πλήρωσε περίπου 40.000 ευρώ μόνο για τα πιάτα.
Ποιοι δεν παρέστησαν
Στο ίδιο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, άλλωστε, φιλοξενήθηκαν τα περισσότερα μέλη των βασιλικών οικογενειών που ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να αποχαιρετήσουν τον τέως βασιλιά.
Το γεύμα περιλάμβανε καραβίδες, κακαβιά, γαρίδες, σφυρίδα, καλαμαράκια και σπανακόπιτα, ενώ ξεκίνησε στις 17:30 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε στις 20:00 το βράδυ.
Όλοι οι καλεσμένοι φέρονται να έμειναν ευχαριστημένοι, ενώ στο γεύμα δεν πήγαν ο βασιλιάς της Ισπανίας Φίλιππος και η βασίλισσα Λετίθια, η βασιλική πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας, ο βασιλιάς του Βελγίου Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη, ο βασιλιάς Κάρολος της Σουηδίας και βασίλισσα Σίλβια, αλλά και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό.
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
- Ευρωκοινοβούλιο: Το άρθρο 86 και τα εμπόδια στην απονομή δικαιοσύνης – Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Δικαίου έναντι διατάξεων
- Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Ο Κουντέ έδωσε πολύτιμη νίκη στους «μπλαουγκράνα» (vid)


