Ο τεχνικός των πρωταθλητών θα «ανακατέψει την τράπουλα» προχωρώντας σε πολλές αλλαγές στη βασική εντεκάδα, σε σύγκριση με την ομάδα που ξεκίνησε το παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στους «κίτρινους».
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη το βράδυ της Τετάρτης στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου και ο Μίτσελ έχει πάρει τις αποφάσεις του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του.
Ο τεχνικός των πρωταθλητών θα «ανακατέψει την τράπουλα» προχωρώντας σε πολλές αλλαγές στη βασική εντεκάδα, σε σύγκριση με την ομάδα που ξεκίνησε το παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στους «κίτρινους».
Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έδειξε ο Ισπανός τεχνικός, σκοπεύει να παρατάξει τον Ολυμπιακό με Ανδρούτσο, Βρουσάι στα δύο άκρα της άμυνας και Ρέτσο, Ντόι στο κέντρο της αμυντικής διάταξης.
Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Σαμασέκου ενώ στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.
Στην αρχική εντεκάδα του Ολυμπιακού θα είναι επίσης ο Γκάρι Ροντρίγκες και πιθανότατα και ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος πέτυχε το γκολ της νίκης των πειραιωτών στο παιχνίδι πρωταθλήματος.
Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι στα γκολπόστ της ομάδας του λιμανιού θα είναι ο Τζολάκης, ενώ απομένει να φανεί αν ο Μίτσελ θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ματιέ Βαλμπουενά ή τον Κασάμι.
Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο προπονητής των ερυθρόλευκων αλλάζει σχεδόν όλη την εντεκάδα του για το παιχνίδι με τον Άρη, θέλοντας να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν έχουν παίξει για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Είδαμε άλλωστε ότι και στο προηγούμενο παιχνίδι Κυπέλλου, αυτό εναντίον του Ατρόμητου στο Περιστέρι, είχε κάνει ξανά πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας του.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Μίτσελ αποφάσισε ν’ αφήσει εκτός αποστολής για τον αυριανό αγώνα, τους Φορτούνη (έχει κάποιες μικροενοχλήσεις), Εμβιλά, Παπασταθόπουλο, Μπίελ, Πασχαλάκη καθώς και τον Μαρσέλο που είναι τραυματίας κι έχει φορέσει ειδική μπότα για ν’ αντιμετωπίσει το πρόβλημα.
Σε ότι αφορά τους Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ, οι δύο παίκτες θα είναι στην αποστολή της ομάδας του Πειραιά αλλά θα βρίσκονται στον πάγκο, καθώς ο Μίτσελ θα χρησιμοποιήσει στα δύο άκρα της άμυνας Ανδρούτσο (δεξιά) και Βρουσάι.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο