Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γκαγκάτσης, ο Φιλιππούσης και η «κόρη μου η σοσιαλίστρια»: Τα λένε μόνοι τους πια σε κοινή θέα…

Ο Γκαγκάτσης, ο Φιλιππούσης και η «κόρη μου η σοσιαλίστρια»: Τα λένε μόνοι τους πια σε κοινή θέα…

Ο Μάκης Γκαγκάτσης και ο Ιάκωβος Φιλιππούσης ανέβηκαν στις… πολεμίστρες και όσο ακούγονται στην Ε.Ε της ΕΠΟ αποκαλύπτουν την αλήθειαΣυνεταιράκια της εξυγίανσης ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Από τότε όμως που ο Φιλιππούσης και το κιτρινόμαυρο μπλοκ θέλησαν να «φάνε» τον Μπαλτάκο του ασπρόμαυρου μπλοκ γίνεται κακός χαμός στην ΕΠΟ. Και μάλιστα σε κοινή θέα διότι για λόγους επικοινωνιακούς και η μια πλευρά και η άλλη στέλνουν… μπιλιετάκια στα «δικά» τους ΜΜΕ προκειμένου να δημιουργούν και τις απαραίτητες εντυπώσεις.

Ο διαξιφισμός του Μάκη Γκαγκάτση (ΠΑΟΚ) με τον εκτελεστικό Φιλιππούση (ΑΕΚ) άλλωστε για την υπόθεση της Επισκοπής και την «βρώμα» της Super League 2 τα λέει όλα. Με διευθύνσεις, ονόματα και αναφορές στον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο.

Στην επιστολή τους ο Βαγγέλης Μαρινάκης τους είπε… Δελφινάριο. Ο Γκαγκάτσης θέλησε να αποδείξει πως ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση της Επισκοπής ταιριάζει η… Βουγιουκλάκη και «η κόρη μου η σοσιαλίστρια».

Διαβάστε και τα συμπεράσματα δικά σας

Μάκης Γκαγκάτσης: Έχουμε αλλοίωση πρωταθλήματος στη SL2, η υπόθεση πρέπει να πάει στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Στο τέλος Οκτωβρίου έπρεπε να υπάρξει βεβαίωση μη οφειλής από το λογιστήριο. Ρωτάω τον κ. Φιλιππούση και τον κ. Μπάρτζη αν γνώριζαν το θέμα;

– Φιλιππούσης, Μπάρτζης: Δεν το ξέραμε…

– Γκαγκάτσης: Είστε προϊστάμενος και υπεύθυνος διοικητικών υπηρεσιών, δεν είστε a la cart. Θυμάστε κύριε πρόεδρε την ταινία «Η κόρη μου η Σοσιαλίστρια» και το ραβασάκι που παίρνει ο Λοχαΐτης;

Αφού λέτε ότι δεν ξέρατε, έχω ένα ραβασάκι για εσάς. Υπάρχει ένα mail από το οποίο αποδεικνύεται ότι οι δύο γνώριζαν και λένε ψέματα. Ή θα αποφασίσει η ΕΕ να το παραπέμψει στη Δεοντολογίας ή θα το πάω εγώ.

– Φιλιππούσης: Αυτά είναι επικοινωνιακά κόλπα, δεν είμαι υπεύθυνος ούτε για να εκδίδω ούτε για να ανακαλώ. Έπεσαν οι μάσκες. Δεν μας είπατε ότι το mail αυτό κοινοποιήθηκε στον Διακοφώτη, στον Γεωργιόπουλο και στον Κορκόδειλο. Θα τους πάτε και αυτούς στη Δεοντολογίας; Δεν φταίνε αυτοί και φταίω εγώ και ο Μπάρτζης;

– Γκαγκάτσης: Οι μάσκες θα μείνουν εκεί που είναι τώρα και θα πάει το θέμα στη Δεοντολογίας. Έμαθα μάλιστα ότι πήγατε στο Ρέθυμνο και λέγατε ότι εσείς το καλύψατε κι εγώ το ανακίνησα ενώ η ΕΙΠ είχε καλέσει ήδη από 2/1 την Επισκοπή σε ακρόαση.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024