Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ξεκινάει η κατασκευή του Open Mall στο Δήμο Αρταίων

Ξεκινάει η κατασκευή του Open Mall στο Δήμο Αρταίων

Αστική παρέμβαση διαμόρφωσης της εμπορικής περιοχής του Δήμου Αρταίων ξεκινάει άμεσα μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης εκτέλεσης των έργων.

«Σάρκα και οστά» παίρνει το «Open Mall», μετά και την υπογραφή της σύμβασης από τον Δήμαρχο Αρταίων και τον ανάδοχο του έργου. Η υπογραφή συνεπάγεται την επίσημη έναρξη των εργασιών για την υλοποίηση του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Άρτας «Open Mall, ένα έργο το οποίο στηρίζει έμπρακτα τον εμπορικό κόσμο της Άρτας.

Με το πακέτο χρηματοδότησης 2 εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ, ο Δήμος Αρταίων σε τμήμα της οδού Σκουφά, από την πλατεία Μονοπωλίου μέχρι τον Άγιο Γεώργιο, αλλά και στις οδούς Κωστή Παλαμά και Τορέλα, θα πραγματοποιήσει νέα πλακόστρωση, νέα παγκάκια, φυτεύσεις, σύστημα WiFi, υδραυλικές μπάρες στις εισόδους των πεζοδρόμων, κοινόχρηστα ποδήλατα και συντριβάνι στην Κεντρική Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως.

Δημοπρατείται το open mall του Δήμου Αγρινίου

Για την εξέλιξη αυτή, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης σημειώνει: «Το Open Mall είναι σίγουρα ένα από τα μεγάλα έργα ανάπτυξης. Νιώθω πραγματικά υπερήφανος που ξεκινάμε το έργο. Έχουν ακουστεί πολλά για το έργο αυτό, αλλά είναι απολύτως φυσικό γιατί λίγοι ξέρουν πόσο χρονοβόρες είναι αυτές οι διαδικασίες και η γραφειοκρατία που απαιτείται μέχρι να πέσουν οι υπογραφές.

Τέλος, θα ήθελα να ζητήσω την κατανόηση των δημοτών και των καταστηματαρχών, κατά την υλοποίηση του έργου.

Ενώ από τη πλευρά του ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας πρόσθεσε:

«Φτάσαμε στο σημείο που μπορούμε να ξεκινήσουμε και είμαστε χαρούμενοι που ένα έργο που αφορά το εμπορικό κομμάτι της πόλης μας, ξεκινάει. Ο εργολάβος έχει υπογράψει τη σύμβαση για την ανάπλαση του εξωτερικού χώρου και συζητάμε να δούμε για τα χρονοδιαγράμματα αλλά και πως θα γίνεται η πρόσβαση στα καταστήματα, ώστε να μην δημιουργηθούν θέματα με τα καταστήματα. Όσον αφορά τον προγραμματισμό ως εμπορικός σύλλογος, είμαστε σε πολύ καλό στάδιο και άμεσα θα γίνει η δημοπράτηση του δικού μας έργου. Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα αυτή τη στιγμή».

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024