Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την κηδεία του - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την κηδεία του – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Από τις 6 το πρωί, οπότε ξεκίνησε το προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης, μέχρι  και τις 14:00 διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το μήκος της οδού Μητροπόλεως, και σε τμήμα των οδών Αιόλου και Ερμού.

Η έλευση του μεγάλου αριθμού επισήμων για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου συνοδεύεται και  από αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Από το Σάββατο που έχουν φτάσει οι πρώτοι υψηλοί προσκεκλημένοι έχει στηθεί ένα μεγάλο δίχτυ ασφαλείας, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, υπηρεσία φύλαξης «υψηλών» προσώπων, τόσο με ένστολους αστυνομικούς όσο και αστυνομικούς με πολιτικά.

Χρησιμοποιούνται δε και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι, ελικόπτερα αλλά και drones.

Και έκδοση NOTAM για την κηδεία

Μάλιστα την Κυριακή εκδόθηκε NOTAM, η οποία προβλέπει, για συγκεκριμένες ώρες, σήμερα, κλείσιμο του εναέριου χώρου του κέντρου των Αθηνών και της Βόρειας Αττικής, για την κηδεία.

Συγκεκριμένα απαγορεύονται οι πτήσεις drones από τις 04:00 έως τις 17.00 στον εναέριο χώρο του κέντρου της Αθήνας, της Τανάγρας, του Τατοΐου και στην περιοχή της Δεκέλειας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Από τις 6 το πρωί, οπότε ξεκίνησε το προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης, μέχρι  και τις 14:00 διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το μήκος της οδού Μητροπόλεως, και σε τμήμα των οδών Αιόλου και Ερμού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας η πρόσβαση στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου πλησίον του Μητροπολιτικού Ναού, όπου  βρίσκεται η σορός του τέως βασιλιά, θα είναι ελεύθερη, έως τις 11:00 π.μ. της Δευτέρας, ενώ στη συνέχεια, κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας, πρόσβαση στον Μητροπολιτικό Ναό θα έχουν αυστηρά οι προσκεκλημένοι της οικογένειας.

Εξάλλου, οι αστυνομικές δυνάμεις που θα βρίσκονται έξω από το κτήμα Τατοΐου θα επιτρέπουν την είσοδο μόνο σε όσους έχουν ονομαστική πρόσκληση.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024