Μετά το πέρας της εξόδιου ακολουθίας στη Μητρόπολη Αθηνών, η πομπή ξεκίνησε να μεταβαίνει προς το Τατόι όπου και αναμένεται να φτάσει περίπου στις 14:30.
Ηδη από νωρίς, πλήθος πολιτών – νοσταλγών του τέως βασιλιά συγκεντρώθηκε στο σημείο για την ταφή του. Δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονται διάσπαρτες σε πολλά σημεία της διαδρομής, ενώ απαγορεύεται η είσοδος στο Τατόι σε όσους δεν έχουν πρόσκληση.
Μόλις φτάσει στο σημείο η πομπή, θα τελεστεί τρισάγιο στο ναό της Αναστάσεως. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η ταφή στο βασιλικό κοιμητήριο δίπλα από τους τάφους των γονέων του τέως βασιλιά, όπως ήταν άλλωστε η τελευταία επιθυμία του.
Δείτε live την αυτοκινητοπομπή από την κάμερα του in
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων