Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Φέιγ βολάν και συνθήματα έξω από το Παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Φέιγ βολάν και συνθήματα έξω από το Παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών

Όλο και περισσότερος κόσμος μαζεύεται έξω από το Παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, όπου και εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. 

Μεγάλη είναι η προσέλευση του κόσμου για το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου στην Μητρόπολη, με το φέρετρο να είναι καλυμμένο με την ελληνική σημαία.

Άνθρωποι που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, για να αποχαιρετήσουν τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, έψαλλαν νωρίτερα τον εθνικό ύμνο.

Φώναξαν επίσης συνθήματα όπως «ζήτω ο βασιλιάς» ενώ πέταξαν και φέιγ βολάν τα οποία έγραφαν «Αθάνατος-Βασιλεύς Κωνσταντίνος».

Υπενθυμίζεται πως λόγω της κηδείας και του λαϊκού προσκυνήματος, στο κέντρο της Αθήνας ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι πολύ αυστηρά.

Το κέντρο της Αθήνας μοιάζει «αστακός», με κλειστούς δρόμους, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγόρευση πτήσεων πάνω από την Αττική.

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώθηκε ότι, με σκοπό την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων λόγω της νεκρώσιμης ακολουθίας του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου θα εφαρμοσθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικές αρτηρίες του κέντρου της Αθήνας.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024