
Κάτια Ζυγούλη: Δεν ξέραμε εάν καίγεται το σπίτι, ήμασταν ανύμποροι
Το όμορφο μοντέλο μιλά για την οικογένεια της, τις δυσκολίες και τη σχέση με τον Σάκη Ρουβά.
Καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ α τετ» βρέθηκε η Κάτια Ζυγούλη το απόγευμα της Κυριακής 15/1.
Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε μιλώντας στον Τάσο Τρύφωνος στην δύσκολη περίοδο που βίωσε με την οικογένεια της όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο Μάτι, κοντά στην περιοχή όπου διαμένουν τα τελευταία χρόνια.
Δεν ξέραμε εάν καίγεται το σπίτι
«Εκείνη την ημέρα ήταν τόσο μεγάλος ο κίνδυνος, τόσο άσχημες οι συνθήκες που επικρατούσαν και εμείς βρισκόμασταν μακριά από το σπίτι και το ένα παιδί, το οποίο ήταν μωρό, γιατί βρισκόμασταν στην Κέρκυρα. Δεν ξέραμε εάν καίγεται το σπίτι, δεν ξέραμε εάν ο πατέρα μου την γλίτωσε ή δεν την γλίτωσε. Ήμασταν τόσο ανήμποροι που απλά καθόμασταν παγωμένοι, αμίλητοι γιατί δεν θέλαμε να προκαλέσουμε πανικό στα μικρότερα τρία παιδιά που ήταν μαζί μας».
«Εκεί συνειδητοποιείς ότι μπορεί να αγωνιάς για τα πάντα, να έχεις άγχος, να έχεις συνεχώς την ανάγκη να ελέγχεις και να κοντρολάρεις και να φροντίζεις τα πάντα αλλά δεν είναι όλα στο χέρι σου. Είναι μεγάλο μάθημα αυτό. Δεν είναι όλα στο χέρι μας και δεν μπορούμε να προβλέψουμε τα πάντα», πρόσθεσε ακόμα η Κάτια Ζυγούλη.

- Βρετανία: 39χρονος κατηγορείται ότι βοήθησε τις υπηρεσίες πληροφοριών του Ιράν
- Κίνα: Κατολίσθηση με άγνωστο αριθμός ανθρώπων που θάφτηκαν ζωντανοί κάτω από τα ερείπια
- Ευρωζώνη: Κάτω από τα επίπεδα του 2021 οι πραγματικοί μισθοί – Μείωση σχεδόν 2%, πού βρίσκεται η Ελλάδα
- ΑΕΚ και Μοντερέι τα βρήκαν για τον Πινέδα – Επιστρέφει στο Μεξικό
- Κικίλιας από Χαλκίδα: «Υψηλού επιπέδου Ναυπηγεία – Το νέο λιμάνι αλλάζει την περιοχή»
- Τσουκαλάς σε Γεωργιάδη: Είστε η μόνη κυβέρνηση που πανηγυρίζει γιατί παραπέμπουν στελέχη της στη Δικαιοσύνη


