Ιωάννα Παππά: Το προφητικό όνειρο που είδε λίγο πριν μάθει ότι είναι έγκυος
«Ίσως ένιωσα ότι κάτι συμβαίνει στο σώμα μου...»
Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Ιωάννα Παππά. Η ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Ψηλά από τη Γέφυρα», βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και, μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε ότι είδε το παιδί της σε όνειρο πριν μάθει ότι είναι έγκυος.
«Έχω μία αίσθηση μερικές φορές ότι κάτι μπορεί να συμβεί σε έναν διπλανό μου άνθρωπο. Έχω μία διαίσθηση συνήθως για άσχημα πράγματα. Έχει επιβεβαιωθεί αλλά όχι πολλές φορές. Αυτό ήταν το πιο όμορφο που μου συνέβη», είπε αρχικά η Ιωάννα Παππά.
Και πρόσθεσε σχετικά με την εγκυμοσύνη της: «Ήταν έγκυος η κουνιάδα μου. Δεν το ‘ξερα ότι θα γεννήσει εκείνη την ημέρα και το προηγούμενο βράδυ είδα ένα όνειρο: ένα μωράκι, ξανθό με μπουκλίτσες, πολύ χαρούμενο, που έβγαζε μπουρμπουλήθρες μέσα σε νερό. Λέω στον Κώστα: η Λένα θα γεννήσει σήμερα, γιατί είδα ένα μωρό. Γέννησε η Λένα και μετά από λίγες μέρες έμαθα ότι είμαι έγκυος. Κι έτσι κατάλαβα ότι το όνειρο ήταν μάλλον για μένα. Ίσως ένιωσα ότι κάτι συμβαίνει στο σώμα μου, δεν ξέρω».
Δείτε ένα απόσπασμα από όσα είπε
Τα ρατσιστικά σχόλια για την ηλικία της
Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ιώαννα Παππά είχε μιλήσει για τα ρατσιστικά σχόλια που είχε δεχτεί επείδη έγινε μητέρα στην ηλίκα των 42 ετών.
«Δέχτηκα ένα ρατσιστικό μήνυμα του τύπου: Εσύ τώρα που είσαι πάνω από 40 γιατί τόλμησες να κάνεις παιδί;” Για μένα δεν παίζει ρόλο η ηλικία. Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Αν υπάρχει αγάπη και επιθυμία μια χαρά γίνεται. Ο κόσμος χωρίς να σκέφτεται κάνει σχόλια χωρίς να γνωρίζει κάποιον. Όταν δω κάτι και με κάνει να νιώθω άσχημα αυτό που κάνω είναι να το σβήσω», είχε πει.
- ΕΛΑΣ: Ο Αδωνισμός, είναι η πολιτική φιλοσοφία Μητσοτάκη και το τελευταίο καταφύγιό του
- Παναγιώτης Νέστορας: «Το μόνο που έχω να ρωτήσω είναι γιατί τόσο μίσος, ποιοι είναι πίσω από τους εκτελεστές»
- Επίδειξη μίσους στη Βόρεια Ιρλανδία: Ομοίωμα τζαμιού πυρπολήθηκε έξω από το Μπέλφαστ
- H OpenAI απαντά στην Anthropic με νέο πολυεργαλείο για επιχειρήσεις
- Κωνσταντίνος Αργυρός – Οι «Καμπάνες» του, γίνονται το πρώτο ελληνόφωνο άλμπουμ στα Billboard
- Προοπτική για κοινωνικές κατοικίες ιατρών στην Κάρπαθο
- Τραγωδία στη Γαλλία μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ: 17χρονη έχασε τη ζωή της μετά από πτώση από φορτηγό (vids)
- Σισμανόγλειο: Στον εισαγγελέα ο 76χρονος που προκάλεσε τη φωτιά στο νοσοκομείο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)

























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442