Ουκρανία: «Σβήνουν» οι ελπίδες – Ελάχιστες οι πιθανότητες για επιζώντες στην βομβαρδισμένη πολυκατοικία στο Ντνίπρο
Η πολυκατοικία στο Ντνίπρο επλήγη από ρωσική επίθεση το Σάββατο.
«Ελάχιστες» είναι πιθανότητες να ανασυρθούν περισσότεροι επιζώντες από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας στην ουκρανική πόλη Ντνίπρο που επλήγη από ρωσική πυραυλική επίθεση χθες, δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο Reuters.
«Νομίζω ότι οι πιθανότητες να σωθούν άνθρωποι είναι πλέον ελάχιστες. Έως τις 11:00, 21 άνθρωποι είναι νεκροί, αλλά 40 αγνοούνται», δήλωσε ο Μπόρις Φιλάτοφ.
«Ο Θεός να βοηθήσει να βρούμε αρκετούς από αυτούς. Νομίζω ότι ο αριθμός των νεκρών θα είναι δεκάδες».
Οι νεκροί αυξήθηκαν σε 23
Το Δημοτικό Συμβούλιο της Ντνίπρο ανέφερε μετά τις δηλώσεις του δημάρχου ότι ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε στους 23, ενώ 43 άνθρωποι αγνοούνται.
Καθώς ο Φιλάτοφ μιλούσε, διασώστες συνέχισαν να ψάχνουν για επιζώντες. Ο δήμαρχος είπε ότι 72 διαμερίσματα καταστράφηκαν.
Ο Φιλάτοφ ανέφερε ότι πιστεύει ότι ο πύραυλος πιθανότατα είχε στόχο ένα κοντινό σταθμό παραγωγής ενέργειας.
«Αλλά ο πύραυλος πέρασε και χτύπησε ένα κτίριο κατοικιών», είπε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Προπονητής Μπράιτον για Κωστούλα: «Είμαι ικανοποιημένος με την εξέλιξή του»
- Νέα Υόρκη: Ακραία χιονοθύελλα «σαρώνει» την πόλη – Πάνω από 1.600 ακυρώσεις πτήσεων, προβλήματα στους δρόμους
- Ναυάγιο τουριστικού σκάφους στην Ινδονησία: Αγνοείται τετραμελής οικογένεια από την Ισπανία
- Λάρισα: Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων – Στο νοσοκομείο 22χρονη τραυματίας
- Ιταλία: Εννέα συλλήψεις για κεκαλυμμένη χρηματοδότηση της Χαμάς, ύψους άνω των 7 εκατ. ευρώ
- Αγρότες: Οι αποφάσεις κλιμάκωσης του μπλόκου της Νίκαιας – Συνεχίζει την προσπάθεια διάσπασης το Μαξίμου


