
Κέβιν Σπέισι: Αρνείται επτά νέα σεξουαλικά αδικήματα
Αρνήθηκε τις κατηγορίες για επτά νέα αδικήματα ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κέβιν Σπέισι.
Αθώος δήλωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κέβιν Σπέισι για επτά νέα σεξουαλικά αδικήματα.
Είχε κατηγορηθεί πως διέπραξε επτά σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος ενός άντρα στη Βρετανία στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ο διάσημος ηθοποιός αρνήθηκε μια σειρά από φερόμενες σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον ενός άντρα πριν από 20 χρόνια.
Αθώος δήλωσε ο Κέβιν Σπέισι
Ο 63χρονος Κέβιν Σπέισι, γνωστός για τους ρόλους του στο American Beauty, The Usual Suspects και House of Cards, εμφανίστηκε στο Southwark Crown Court, στο νότιο Λονδίνο, μέσω βιντεοκλήσης. Μίλησε απλά για να επιβεβαιώσει την ταυτότητά του και να δηλώσει αθώος.
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, φορώντας σκούρο σακάκι, λευκό πουκάμισο και ροζ γραβάτα, μίλησε μόνο για να επιβεβαιώσει το όνομά του. Kevin Spacey Fowler και να δηλώσει αθώος κατά τη διάρκεια της σύντομης ακροαματικής διαδικασίας.
Ο δικαστής Mark Wall συμφώνησε να ενταχθεί το κατηγορητήριο των επτά σεξουαλικών αδικημάτων σε ένα προηγούμενο κατηγορητήριο. Αντιμετώπιζε πέντε ακόμα κατηγορίες. Οι τέσσερις για σεξουαλική επίθεση και μία για σεξουαλική δραστηριότητα με κάποιον χωρίς συναίνεση.
Ο Κέβιν Σπέισι είχε δηλώσει και για αυτές τις πέντε κατηγορίες αθώος τον περασμένο Ιούλιο. Οι κατηγορίες αφορούσαν τρεις άντρες που είναι σήμερα 30 και 40 ετών. Εκείνα τα αδικήματα φέρονται να διαπράχθηκαν μεταξύ 2005 και 2013. Οι επτά νέες καταγγελίες, σύμφωνα με το Reuters, αφορούν έναν καταγγέλλοντα. Τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν μεταξύ 2001 και 2005.
Ο Κέβιν Σπέισι είχε αποφυλακιστεί με εγγύηση και η δίκη του που πρόκειται να ξεκινήσει στις 6 Ιουνίου αναμένεται να διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες. Ο συνολικός αριθμός των κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός ανέρχεται σε 12.
Η νέα έρευνα της αστυνομίας
«Το CPS έχει εγκρίνει πρόσθετες ποινικές κατηγορίες εναντίον του Κέβιν Σπέισι, για μία σειρά σεξουαλικών επιθέσεων εναντίον ενός άνδρα μεταξύ 2001 και 2004» δήλωνε η Rosemary Ainslie, επικεφαλής του Τμήματος Ειδικού Εγκλήματος του CPS, σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety.
H Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος (CPS), σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, έχει επίσης διατάξει την προσθήκη κατηγορίας για την πρόκληση σεξουαλικής δραστηριότητας ενός ατόμου χωρίς τη συγκατάθεσή του. Η αρχή της κατηγορίας ακολουθεί την εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων που συγκέντρωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία κατά την έρευνά της.
- Τραγωδία στον Βόλο – Νεκρή σε τροχαίο 44χρονη μητέρα δύο παιδιών στον Αλμυρό
- Ο Μάικ Ζαμπίδης συναντήθηκε με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ενόψει του αγώνα με τον Μεϊγουέδερ (vid)
- Η Τζένιφερ Λόπεζ φλεξάρει τους κοιλιακούς της και βάζει φωτιά στα social media
- Κρήτη: Μυστήριο με τα μηνύματα του αγνώστου «Γιώργου» στον 40χρονο που δολοφόνησε τη 43χρονη
- Ο Χίφι της Παρί προβλέπει ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν θα προκριθούν στο Final Four! (pic)
- Υποκλοπές: Κυβερνητικά…. μαθήματα «θεσμικής συμπεριφοράς» ανήμερα της διάταξης του ΑΠ – Σκληρή κόντρα κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ






