Μπορεί τα δημοσιεύματα να γράφουν ότι πλέον απομένουν μονάχα τα τυπικά για την ανανέωση του με την Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο προς το παρόν ο Λιονέλ Μέσι εξακολουθεί να είναι ελεύθερος να συζητήσει με όποια ομάδα θελήσει.
Σύμφωνα ωστόσο με τα Μέσα από την Αργεντινή, ο pulga έχει πάρει ήδη μια μεγάλη απόφαση. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την πατρίδα του 35χρονου σούπερ σταρ, ο Μέσι δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, καθώς οι δύο πλευρές δεν έχουν συζητήσει καθόλου για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.
Ουσιαστικά, πλέον ο Μέσι το μόνο που μένει είναι να «σφραγίσει» την παραμονή του στο Παρίσι, καθώς είναι γνωστό ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και απλώς περιμένουν να τακτοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να το επισημοποιήσουν.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε σε podcast του Γκόραν Ντράγκιτς και μεταξύ άλλων, μίλησε για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.