Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πισπιρίγκου: Απορρίφθηκε το αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας - Κανονικά θα συνεχιστεί η απολογία της

Πισπιρίγκου: Απορρίφθηκε το αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας – Κανονικά θα συνεχιστεί η απολογία της

Μετά τις καταγγελίες περί μεροληψίας της ανακρίτριας.

Απορρίφθηκε από το συμβούλιο πλημμελειοδικών πριν από λίγο η αίτηση εξαίρεσης κατά της 35ης ανακρίτριας που είχε υποβάλλει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, η 33χρονη κατηγορούμενη θα συνεχίσει την απολογία της από το σημείο που διεκόπη χθες, μετά τις καταγγελίες περί μεροληψίας της ανακρίτριας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η κατηγορούμενη παρέδωσε στη δικαστική λειτουργό, μέσω του δικηγόρου της, Αλέξη Κούγια, πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα, που αριθμούσε 120 σελίδες, αρνούμενη τις κατηγορίες που της αποδίδονται φέρνοντάς την εκ νέου αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη με ένα βαρύ κατηγορητήριο.

Μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες απολογία η διαδικασία διεκόπη με το συνήγορό της, Αλέξη Κούγια να προαναγγέλλει, όπως και έγινε τελικά, νέα αίτηση εξαίρεσης της δικαστικής λειτουργού για λόγους μεροληψίας .

«Εγώ δεν θα επιτρέψω ποτέ μια αθώα γυναίκα να γίνει σάκος του μποξ», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο και πρόσθεσε:  «Πάνω από όλα είναι η αθωότητα των ανθρώπων. Δεν μπορεί να είναι μια αθώα στη φυλακή για να κάνουν κάποιοι καριέρα…».

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε λόγο για «σοβαρή εμπλοκή» στην απολογία της που δεν υπέγραψε η κατηγορουμένη, καθώς αγνοήθηκαν τα δικά της αιτήματα, όπως για την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των ιατροδικαστών. «Υποχρεώνομαι να κάνω αίτηση εξαίρεσης. Αν μπορούσα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, θα παραιτούμουν της υπεράσπισης. Θα ζητήσω από τον δικηγορικό σύλλογο να διανείμω το υπόμνημα της κατηγορουμένης και την προφορική απολογία της για να καταλάβει ο κόσμος τι συμβαίνει».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024