Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οικονόμου για υποκλοπές και Ντογιάκο: Ο Ανδρουλάκης θέλει μια Δικαιοσύνη à la carte

Οικονόμου για υποκλοπές και Ντογιάκο: Ο Ανδρουλάκης θέλει μια Δικαιοσύνη à la carte

«Ο κ. Ανδρουλάκης, πίσω από τα βαρύγδουπα λόγια, ομολογεί ότι θέλει μια Δικαιοσύνη à la carte, μια Δικαιοσύνη που θα κινείται με βάση τις δικές του απόψεις και πολιτικές επιδιώξεις»

Ανταπέδωσε τα πυρά στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις υποκλοπές και την γνωμοδότηση Ντογιάκου.

Βαρύγδουπα λόγια

«Ο κ. Ανδρουλάκης, πίσω από τα βαρύγδουπα λόγια, ομολογεί ότι θέλει μια Δικαιοσύνη à la carte, μια Δικαιοσύνη που θα κινείται με βάση τις δικές του απόψεις και πολιτικές επιδιώξεις» τονίζει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Οικονόμου με αφορμή τη δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη στην οποία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέρριψε ευθύνες στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την γνωμοδότηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με την οποία τίθεται εμπόδια στο έργο της ΑΔΑΕ να προχωρήσει τις έρευνες.

Ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε στο πλαίσιο αυτό τον κ. Ανδρουλάκη ότι ταυτίζει τη Δικαιοσύνη με την κυβέρνηση και δεν γνωρίζει το Σύνταγμα της χώρας.

Χαοτική διαφορά

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου έχει ως εξής:

«Ο κ. Ανδρουλάκης, προτού επικαλεστεί τους θεσμούς και βασικές αρχές της δημοκρατίας μας, όφειλε ως πολιτικός αρχηγός, να γνωρίζει επακριβώς και σε βάθος το Σύνταγμα, πράγμα που δεν φαίνεται από το περιεχόμενο και το πνεύμα της δήλωσής του στο οποίο ταυτίζει τη Δικαιοσύνη με την κυβέρνηση.

»Ο κ. Ανδρουλάκης, πίσω από τα βαρύγδουπα λόγια, ομολογεί ότι θέλει μια Δικαιοσύνη à la carte, μια Δικαιοσύνη που θα κινείται με βάση τις δικές του απόψεις και πολιτικές επιδιώξεις. Η Κυβέρνηση, αντίθετα, σέβεται και τιμά την ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη απροϋπόθετα: δίχως αστερίσκους και υποσημειώσεις. Η διαφορά μας είναι χαοτική και αποκαλυπτική».

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024