Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου: «Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα ότι θέλει να κάνει παιδί;»

Κατερίνα Καινούργιου: «Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα ότι θέλει να κάνει παιδί;»

«Λύγισε» on air η παρουσιάστρια

Συναισθηματικά φορτισμένη εμφανίστηκε στη σημερινή εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου. Με αφορμή τη γέννηση του πρώτου παιδιού της Ιωάννας Τούνη, η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, βλέποντας την πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της influencer.

Κατά τη διάρκεια της «Super Κατερίνα» λοιπόν, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ευχήθηκε στο ζευγάρι να τους ζήσει το μωρό και η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε δάκρυα.

«Μέσα από την καρδιά μου, στο εύχομαι ειλικρινά γιατί καταλαβαίνω και αυτό είναι η αλήθεια σου πόσο πόσο πολύ το θέλεις. Αυτό το παιδάκι θα είναι τρισευτυχισμένο και θα μεγαλώσει σωστά. Με το καλό ο Θεός να στο φέρει. Πολλές φορές το παρεξηγούν που το λες αλλά εγώ που σε γνωρίζω από κοντά ξέρω πόσο πολύ το θέλεις», είπε ο Γρηγόρης.

Η Κατερίνα Καινούργιου συγκινημένη απάντησε με λυγμούς: «Μπορεί για κάποιους να μην είναι το τυχερό του… Διάβαζα πάλι κακίες. Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει παιδί; Το θεωρείτε κακό; Συγγνώμη με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Και να μην κάνω παιδάκι, θα έχω τα βαφτιστήρια μου και όλα τέλεια».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

H Κατερίνα Καινούργιου πολλές φορές μέσα από την εκπομπή της έχει εκφράσει την επιθυμία της να γίνει μητέρα. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό OK!, η παρουσιάστρια «άνοιξε» την καρδιά της και αναφέρθηκε στο θέμα, λέγοντας πως θα ήθελε να κάνει ένα παιδί αλλά όχι μόνη της.

«Δεν με νοιάζει καθόλου ο γάμος, αλήθεια σου λέω. Και τώρα που πάντρεψα τη συνεργάτιδά μου, τη Μάιρα, ή που έχω δει άλλες φίλες μου να παντρεύονται, θέλουν να ζήσουν πολύ όλη την προετοιμασία. Εμένα αυτό δεν με αφορά τόσο γιατί καθημερινά έχω μια διαδικασία προετοιμασίας, ρούχα, μαλλιά , μακιγιάζ. Ιδανικά θα ήθελα να είμαι καλά με τον άνθρωπό μου και να κάνουμε ένα παιδί. Τώρα αν πρέπει να το επισημοποιήσουμε για νομικούς λόγους, δεν χρειάζεται να φορέσω νυφικό», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν θα έκανε παιδί μόνη μου. Ποτέ. Θαυμάζω πολύ τις γυναίκες που το κάνουν, αλλά νιώθω ότι εγώ δεν έχω τη δύναμη».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024