Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Είναι μαζί δύο χρόνια όμως δεν του δίνει ούτε ένα φιλί πριν... τον γάμο

Είναι μαζί δύο χρόνια όμως δεν του δίνει ούτε ένα φιλί πριν… τον γάμο

Παρόλα αυτά, του επιτρέπει να την παίρνει αγκαλιά

Μια νεαρή γυναίκα υποστηρίζει ότι δεν έχει φιλήσει ποτέ κάποιον άντρα στη ζωή της, πόσο μάλλον τον σύντροφο της, με τον οποίο είναι σε σχέση εδώ και δύο χρόνια, αφού θέλει να ανταλλάξει το πρώτο φιλί στο γάμο της.

Η 24χρονη Kyndel σε βίντεο που ανάρτησε στο TikTok σημειώνει πως ο φίλος της με τον οποίο έχει σχέση είναι ο πρώτος σύντροφος στη ζωής της, ενώ αναφέρει πως θέλει να φιληθούν την ημέρα του γάμου για πρώτη φορά, επειδή είναι «Χριστιανή».

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, η κοπέλα υποστηρίζει ότι θέλει να φυλάξει «την ενέργεια της» για τον γάμο, ενώ ανέφερε πως δεν ενδιαφέρεται για τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει, σχετικά με την απόφαση της.

@kyndelgrove this dip be good #christiantiktok #christiangirl #christianrelationships #savingyourself #boyfriend ♬ original sound – Kyndelgrove

Δεν έχουν φιληθεί ποτέ

«Λοιπόν, είμαι σχεδόν 24 και εγώ και ο φίλος μου – αυτός είναι ο πρώτος μου φίλος – βγαίνουμε σχεδόν δύο χρόνια και δεν έχουμε φιληθεί ποτέ», είπε χαρακτηριστικά σε βίντεο που ανάρτησε στο TikTok.

«Και πριν με πείτε παράξενη και όλες αυτές τις ανοησίες, είμαστε Χριστιανοί», είπε και πρόσθεσε πως «κρατάμε τον εαυτό μας για τον γάμο και έχουμε όρια. Δεν θέλω ποτέ να φιλήσω κανέναν εκτός κι αν είναι ο σύζυγός μου, γιατί νιώθω ότι αυτό είναι κάτι ξεχωριστό».

@kyndelgrove he looks mean but he’s actually a ✨sensitive sweet king✨ #relationshipquestions #pillowchallenge #boyfriend #girlfriend #relationship ♬ original sound – Your Karma

Πολλοί χρήστες απόρησαν με την απόφαση της λοιπόν, με τα σχόλια να «πλημμυρίζουν» την ανάρτηση της και αρκετούς να τη ρωτούν αν έχει βάλει κι άλλους περιορισμούς στο σύντροφο της, με την ίδια να απαντάει πως του επιτρέπει να την αγκαλιάζει κάθε φορά που συναντιούνται, αντί να τη φυλάει.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 3ο τελικό της Volley League ανδρών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024