Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: «Μάχη» κορυφής στον Πειραιά, κόντρα στην Μπαρτσελονέτα!

Ολυμπιακός: «Μάχη» κορυφής στον Πειραιά, κόντρα στην Μπαρτσελονέτα!

Την Τρίτη (10/1) στις 19:00 (EPT Sports) ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελονέτα στο Παπαστράτειο

Στη «μάχη» του Champions League επιστρέφει η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, δίνοντας το δεύτερο πιο σημαντικό ματς έως τώρα, μετά την πρεμιέρα και την εντός έδρας νίκη (9-7) επί της Προ Ρέκο.

Την Τρίτη (10/1) στις 19:00 (EPT Sports), οι νταμπλούχοι Ελλάδας υποδέχονται την Μπαρτσελονέτα στο Παπαστράτειο, για την 5η «στροφή» της φάσης των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με στόχο το «πέντε στα πέντε».

Μετά από τρία σερί «διπλά» κόντρα σε Ντιναμό Τιφλίδας (στη Γεωργία), Γιαντράν (στην Κροατία) και Αννόβερο (στη Γερμανία), ο Θρύλος, που ισοβαθμεί με την ισπανική ομάδα στην κορυφή του πρώτου ομίλου του Champions League, θέλει τη νίκη στον Πειραιά, για να… ξεφύγει στο δρόμο για το Final-8!

Δηλώσεις:

Ιγκόρ Μιλάνοβιτς: «Θα ήθελα να στείλω τις καλύτερες ευχές μου για το νέο έτος, σε όλους τους φίλους της υδατοσφαίρισης και ειδικότερα, στους φίλους του Ολυμπιακού. Έχουμε, τώρα, τον αγώνα απέναντι στην Μπαρτσελονέτα. Οι δυο ομάδες είναι στην κορυφή του ομίλου, μέχρι τώρα. Η ανάλυση που έχουμε κάνει στην Μπαρτσελονέτα μας έδειξε, ότι παίζουν πολύ γρήγορα, πολύ καλά στην άμυνα, με αρκετή ευελιξία στο παιχνίδι τους.

Μου αρέσει πολύ αυτός ο τρόπος παιχνιδιού, άλλωστε έτσι προσπαθούμε να παίζουμε κι εμείς. Έχουμε πολλά κοινά στοιχεία στην άμυνα, ειδικά και στην στρατηγική που επιλέγουμε να έχουμε μέσα στο νερό. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου, πιστεύω πολύ στην καρδιά των παικτών μου. Στην έδρα μας, μπροστά στο κοινό μας, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για αυτό το παιχνίδι και πιστεύω, ότι θα είναι αρκετό για να νικήσουμε».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024