Σε ένα απίστευτο φινάλε οι Ρωμαίοι με δυο γκολ σε 88΄και 90+3΄επανήλθαν από το 2-0 και δραπέτευσαν με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) για να αφήσουν τους Ροσονέρι στο -7 από την κορυφή.

Το ματς ήταν αρκετά κλειστό και χωρίς φάσεις στο πρώτο ημίωρο αλλά με τη συμπλήρωσή του η Μίλαν βρήκε το γκολ από μια στημένη φάση. Ο Τονάλι εκτέλεσε από δεξιά το κόρνερ και ο Καλουλού με κεφαλιά ψαράκι από το πέναλτι έγραψε το 1-0.

Στο 77′ η Μίλαν αναπτύχθηκε όμορφα, ο Λεάο άνοιξε δεξιά στον Πόμπεγκα που πλάσαρε με τη μια με το αριστερό κι έκανε το 2-0. Η Ρόμα  δεν τα παράτησε, βγάζοντας αντίδραση μειώνοντας στο 87′ σε 2-1 με κεφαλιά του Ιμπάνιεθ.

Και σαν μην έφτανε αυτό για την Μίλαν η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο βρήκε και δεύτερο τέρμα, με τον Μάτιτς στο 94′ να «παγώνει» τους γηπεδούχους, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

ΜΙΛΑΝ: Ταταρουσάνου, Καλάμπρια, Ερναντές, Καλουλού, Τομόρι, Μπενασέρ (74’ Φρανξ), Τονάλι, Λεάο, Σαλεμάκερς (85’ Γκάμπια), Μπραΐμ Ντίαθ (70’ Πόμπεγκα), Ζιρού (85’ Ντε Κετελάρ)

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι (89’ Μπελότι), Σμόλινγκ, Ιμπάνιεθ, Τσελίκ (78’ Ελ Σααραουί), Κριστάντε (66’ Μάτιτς), Ζαλέβσκι, Ντιμπάλα, Τζανιόλο (66’ Ταχίροβιτς), Έιμπραχαμ.