Μίλαν – Ρόμα 2-2: Οι τζιαλορόσι «μίλησαν» στο φινάλε
Η Μίλαν κρατούσε την νίκη στα χέρια της μέχρι το 87′, ωστόσο η Ρόμα είχε διαφορετική άποψη καταφέρνοντας να αποσπάσει την ισοπαλία (2-2), στερώντας έτσι από τους ροσονέρι την ευκαιρία να παραμείνουν στο -5 από την πρωτοπόρο Νάπολι.
Σε ένα απίστευτο φινάλε οι Ρωμαίοι με δυο γκολ σε 88΄και 90+3΄επανήλθαν από το 2-0 και δραπέτευσαν με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) για να αφήσουν τους Ροσονέρι στο -7 από την κορυφή.
Το ματς ήταν αρκετά κλειστό και χωρίς φάσεις στο πρώτο ημίωρο αλλά με τη συμπλήρωσή του η Μίλαν βρήκε το γκολ από μια στημένη φάση. Ο Τονάλι εκτέλεσε από δεξιά το κόρνερ και ο Καλουλού με κεφαλιά ψαράκι από το πέναλτι έγραψε το 1-0.
Στο 77′ η Μίλαν αναπτύχθηκε όμορφα, ο Λεάο άνοιξε δεξιά στον Πόμπεγκα που πλάσαρε με τη μια με το αριστερό κι έκανε το 2-0. Η Ρόμα δεν τα παράτησε, βγάζοντας αντίδραση μειώνοντας στο 87′ σε 2-1 με κεφαλιά του Ιμπάνιεθ.
Και σαν μην έφτανε αυτό για την Μίλαν η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο βρήκε και δεύτερο τέρμα, με τον Μάτιτς στο 94′ να «παγώνει» τους γηπεδούχους, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.