Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παραπολιτικά - Παναγιώτης Τζένος: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του από Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ

Παραπολιτικά – Παναγιώτης Τζένος: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του από Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ

«Ο αιφνίδιος και απρόσμενος θάνατος του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου μας συγκλόνισε» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, για την απώλεια του γνωστού δημοσιογράφου.

Στην απώλεια του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου αναφέρεται με ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας καθώς και το αντίστοιχο του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήρια τους προς την οικογένειά του.

«Ο αιφνίδιος και απρόσμενος θάνατος του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου μας συγκλόνισε. Το έντονο, μαχητικό και αυθεντικό του δημοσιογραφικό αποτύπωμα θα μείνει ανεξίτηλο. Στην οικογένεια, τους οικείους και τους συναδέλφους του στα Παραπολιτικά, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Η οικογένεια των «Παραπολιτικών» έχασαν εχθές έναν δικό τους άνθρωπο, τον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένο. Με καταγωγή από την Αχαΐα, εισήχθη στη Νομική Σχολή, αλλά σύντομα τον κέρδισε ο χώρος του Τύπου. Εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συναδέλφους του», αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τον πρόδωσε η καρδιά του

Υπενθυμίζεται ότι ο γενικός διευθυντής μέσων του ομίλου των Παραπολιτικών έφυγε από τη ζωή «προδομένος» από την καρδιά του, αργά το απόγευμα χθες Κυριακή.

Υπέστη έμφραγμα, ενώ βρισκόταν σε ξενοδοχείο της Άνω Πόλης.

Ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, που έφτασε στο ξενοδοχείο και το εξειδικευμένο προσωπικό του άρχισε τις διαδικασίες ανάνηψης πάνω από μισή ώρα, ενώ στη συνέχεια μετεφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου συνεχίστηκαν οι προσπάθειες από τους γιατρούς, χωρίς αποτέλεσμα.

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024