Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεϊμάρ: Τα likes στη σύντροφο του Ζοάο Φέλιξ που άναψαν φωτιές

Νεϊμάρ: Τα likes στη σύντροφο του Ζοάο Φέλιξ που άναψαν φωτιές

Όλα ξεκίνησαν ύστερα από ένα ταξίδι της Κορσέιρο στο Παρίσι. Αμέσως μετά ο Νεϊμάρ άρχισε να την ακολουθεί στα social media και να κάνει like στις φωτογραφίες της.

Τι συμβαίνει μεταξύ του Νεϊμάρ και του μοντέλου από την Πορτογαλία Μαργκαρίντα Κορσέιρο που τυγχάνει να είναι η σύντροφος του Ζοάο Φέλιξ;
Τις τελευταίες ημέρες η Κορσέιρο πρωταγωνιστεί σε μία έντονη φημολογία που τη συνδέει με τον βραζιλιάνο άσο της Παρί Σεν Ζερμέν. Και δεν είναι η πρώτη φορά που ανάβει τη θρυαλλίδα των εικασιών.
Όλα ξεκίνησαν ύστερα από ένα ταξίδι της Κορσέιρο στο Παρίσι. Αμέσως μετά ο Νεϊμάρ άρχισε να την ακολουθεί στα social media και να κάνει like στις φωτογραφίες της.
Ο διαδυκτιακός θαυμασμός του Νεϊμάρ έλαβε τέλος όταν η Κορσέιρο ανέβασε φωτογραφία της που τον δείχνει με τον σύντροφό της, πορτογάλο άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ζοάο Φέλιξ με τον οποίον γιόρταζαν την έλευση του νέου έτους.

Η φημολογία ωστόσο για το τι μπορεί να είχε συμβεί μεταξύ του μοντέλου και του Νεϊμάρ είχε πάρει φωτιά.
Η Κορσέιρο αναγκάστηκε να υπερασπιστεί τον εαυτό της: «Όταν δεν γνωρίζουν απολύτως τίποτα, πρέπει να μιλήσουν για οτιδήποτε, τι ντροπή!», έγραψε στο Instagram.
Ωστόσο, η ίδια συνέχισε να ακολουθεί τον Νεϊμάρ στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαγκί Κορσέιρο εμπλέκεται σε φημολογία ερωτικού τριγώνου.
Πέρυσι τον Μάιο ανέβηκε στα social media βίντεο που την έδειχνε να διασκεδάζει σε ντίσκο με τον Ισπανό ακραίο επιθετικό Πέδρο Πόρο της Σπόρτινγκ Λισαβώνας με τον οποίον ήρθε τόσο κοντά ώστε έμοιαζε να τον φιλά.

Φυσικά οι εικασίες πήραν φωτιά με τον Πόρο να αναγκάζεται να γράψει στο Twitter: «Τα όσα συνέβησαν χθες και σήμερα είναι πολύ άβολα. Εχω μια ιδιαίτερη σχέση μαζί της, κανείς δεν είναι άπιστος σε κανέναν. Η εικόνα μου δεν θα αμαυρωθεί για το τίποτα και πόσω μάλλον για τέτοια πράγματα. Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω. Σταματήστε να αμαυρώνεται την εικόνα των τριών μας».
Στο παιχνίδι των διαψεύσεων είχε μπει και ο Ζοάο Φέλιξ, αναφέροντας τα εξής: «Η εικόνα της Μάγκι αμαυρώνεται από τον παραλογισμό. Κανείς δεν πρόδωσε κανέναν. Ως εδώ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024