Σεισμός της τάξης των 3,2 Ρίχτερ έγινε στην Εύβοια το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.
Το επίκεντρο του σεισμού ήταν στα δύο χιλιόμετρα νότια και νοτιοανατολικά των Ψαχνών. Το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα 15,5 χιλιόμετρα.
Στην ίδια περιοχή έχουν γίνει μια σειρά μετασεισμοί μετά τα 4,9 Ρίχτερ στις 28 Δεκεμβρίου.
Δείτε τη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου
Σεισμός και στη Λέσβο
Να θυμίσουμε ότι σήμερα σεισμός έγινε και στη Λέσβο, μεγέθους 4,9 Ρίχτερ. Μάλιστα, τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου τα σχολεία στη Δυτική Λέσβο θα παραμείνουν κλειστά αφού θα γίνει έλεγχος για τυχόν ζημιές.
Στο μεταξύ πριν από λίγο έγιναν γνωστές ζημιές στο χωριό Λεπέτυμνος, το οποίο θεωρείται ότι βρίσκεται «πάνω» στο πρωινό σεισμικό επίκεντρο.
Συνέχεια για τις πανελλαδικές σήμερα με τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ να εξετάζονται στην Άλγεβρα - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τα θέματα και τις απαντήσεις
Πρόκειται για το δεύτερο -και τελευταίο- μάθημα Γενικής Παιδείας που δίνουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις πανελλαδικές, καθώς από την ερχόμενη Πέμπτη 5 Ιουνίου έως και τις 16 Ιουνίου 2025, θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας