Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ραφαέλα Καρά: Όταν το ελληνικό κοινό την αποθέωνε

Ραφαέλα Καρά: Όταν το ελληνικό κοινό την αποθέωνε

Δυστυχώς τα συγκεκριμένα επεισόδια της αγαπημένης τηλεοοπτικής σειράς έχουν καταστραφεί και δεν περισώζονται στα αρχεία της κρατικής τηλεόρασης.

Ήταν Τρίτη 5 Ιουλίου 1977 όταν όλοι οι Έλληνες είχαν στηθεί μπροστά στις τηλεοράσεις τους για να δουν την Ραφαέλα Καρά δίπλα στον Λάμπρο Κωνσταντάρα, στο σίριαλ «Εκείνες κι εγώ» που παιζόταν για δεύτερη χρονιά από την ΥΕΝΕΔ.

Η αγάπη του ελληνικού κοινού

Η Ραφαέλα είχε γίνει ήδη σούπερ σταρ, ήταν πολύ αγαπητή στο ελληνικό κοινό και για αυτό, η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων  Αστήρ TV, την προσκαλεί να παίξει ένα ρόλο στο δημοφιλές σίριαλ. Έρχεται στην Αθήνα για τα γυρίσματα και οι φωτογράφοι την ακολουθούν. Στο νυχτερινό κέντρο που πήγε πριν τα γυρίσματα επικρατεί κοσμοσυρροή ενώ το επεισόδιο χτυπάει κόκκινο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ελλάδα ηχογράφησε και ένα τραγούδι στα ελληνικά, το “68 68 357”, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Κύριους Λάμπρους, είσαι μεγάλους μασκαράς!

Η Ραφαέλα θα αφήσει εποχή με την ατάκα της: Κύριους Λάμπρους, είσαι μεγάλους μασκαράς!

O σκηνοθέτης της σειράς Δημήτρης Νικολαϊδης -που υποδυόταν και τον Δημήτρη- δίνει οδηγίες στην Ραφαέλα που τον ακούει με προσοχή. Δίπλα ο Λάμπρος Δόγγανος της σειράς, δηλαδή ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.  «Αυτή η γυναίκα μπορεί να ξετρελάνει τον καθένα από μας. Είναι φινετσάτη, μπριόζα, έχει ένα γλυκύτατο χαμόγελο και με την ανθρωπιά της σκλαβώνει τους πάντες, από τηλεθεατές μέχρι τους τεχνικούς του στούντιο, που συνεργάζονται μαζί της. Ήταν φανταστική», είχε δηλώσει ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Η Ραφαέλα Καρά δεν θα ξεχαστεί τόσο γρήγορα, φυσικά. Την ευνοεί εξάλλου και το κλίμα της disco. Το 1979 επανέρχεται για ένα νέο σόου στην ΕΡΤ, όπως βλέπουμε σ’ ένα εξώφυλλο του περιοδικού «ΡαδιοΤηλεόραση» (#473, 3-9 Μαρτίου 1979), με τα άλμπουμ της “Raffaella” [CBS, 1978], “Applauso” [CBS, 1979], “Raffaella Carrà” [Hispavox, 1981] και ξανά “Raffaella” [CBS, 1988] να κυκλοφορούν κανονικά στη χώρα μας και να γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία.

Sports in

«Μπαμ» με Έσε στην Αργεντινή: Επιλογή του Μασεράνο ο μέσος του Ολυμπιακού

Ο Σαντιάγκο Έσε ετοιμάζεται να φορέσει το εθνόσημο της Αργεντινής. Και είναι προσωπική επιλογή του μεγάλου Χαβιέρ Μασεράνο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024