Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεοφάνεια: Στη Γαύδο ο Μητσοτάκης - Στον Πειραιά ο Τσίπρας

Θεοφάνεια: Στη Γαύδο ο Μητσοτάκης – Στον Πειραιά ο Τσίπρας

Στο Φανάρι βρίσκεται ο Ν. Ανδρουλάκης

Στην Γαύδο θα βρεθεί την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα Θεοφάνεια. Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί αύριο Παρασκευή στην Γαύδο, ώστε να παραστεί στην τελετή Αγιασμού των υδάτων.

Δεύτερη επίσκεψη

Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στη Γαύδο θα είναι μόλις η δεύτερη επίσκεψη πρωθυπουργού στο ακριτικό νησί. Η πρώτη έγινε το 1996 από τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη. Ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί με ελικόπτερο στο νησί, ενώ μετά την τελετή Αγιασμού των υδάτων, θα περιηγηθεί στην περιοχή.

Συμβολισμός

Ως κίνηση υψηλού συμβολισμού μπορεί να εκληφθεί και η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα, να αποδεχτεί την πρόσκληση του Μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ και να παραστεί στον Αγιασμό των υδάτων στον Πειραιά όπου θα χοροστατήσει ο Αρχιεπίσκοπος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, για τον εορτασμό των Θεοφανείων θα παρευρεθεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων, την Παρασκευή (6/1) και ώρα 11 π.μ., στην Αποβάθρα που βρίσκεται μπροστά από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα.

Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε παραστεί και το 2015 στην εορτή των Θεοφανείων στον Πειραιά όπου ο Μητροπολίτης Σεραφείμ του είχε δώσει να απελευθερώσει δύο περιστέρια.

Προτεραιότητα ο Ελληνισμός

Στο Φανάρι προσκεκλημένος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος σήμερα επισκέφτηκε την Πατριαρχική Σχολή και το Ζωγράφειο δηλώνοντας ότι αποτελεί προτεραιότητά του η στήριξη του Ελληνισμού της Κωνσταντνούπολης.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024