
Τζούλια Αλεξανδράτου: Από το OnlyFans εχω βγάλει εκατομμύρια – Έχω αλλεργία στους φτωχούς
Η απάντηση της εγκυμονούσας για το αν ο σύντροφός της είναι πιο πλούσιος από εκείνη
Λίγος καιρός έχει μείνει μέχρι η Τζούλια Αλεξανδράτου να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.
Η εγκυμονούσα μοιράζεται, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, αρκετές φορές στιγμιότυπα της καθημερινότητας της όπου φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα.
Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, το μοντέλο πραγματοποίησε στο Instagram ένα Q&A, καλώντας τους ακολούθους της να της κάνουν ερωτήσεις.
Μία από τις ερωτήσεις είχε να κάνει με το OnlyFans, τη γνωστή συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς περιεχομένου (φωτογραφιών ή βίντεο), να λαμβάνουν χρηματοδότηση απευθείας από τους θαυμαστές τους σε μηνιαία βάση.
Όταν τη ρώτησαν πόσα χρήματα έχει κερδίσει από τον λογαριασμό της στην πλατφόρμα, η ίδια απάντησε: «Τον τελευταίο χρόνο μισό εκατομμύριο. Το κάνω 6 χρόνια τώρα».
Ένας άλλος ακόλουθός της, τη ρώτησε: «Ο σύντροφός σου έχει μεγαλύτερη περιουσία από σένα» και τότε εκείνη του απάντησε αινιγματικά, με τους στίχους «Στόχος είναι τα λεφτά» από το ομότιτλο τραγούδι της.
Σε άλλη απάντησή της, η Τζούλια Αλεξανδράτου σχολίασε πως έχει αλλεργία στους φτωχούς και πως το περιεχόμενο του λογαριασμού της στο Only Fans περιλαμβάνει πολλά βίντεο με τον σύντροφό της.
- Ιράν: Βετεράνος των ΗΠΑ εξηγεί τι πρέπει να κάνει ένας πιλότος όταν καταρριφθεί το αεροσκάφος του
- Μελόνι για Τραμπ: «Υπερασπίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα και όταν δεν συμφωνούμε πρέπει να το λέμε»
- Βραζιλία: 4 νεκροί στη συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους σε εστιατόριο
- Ουκρανία: Ουκρανική επίθεση προκαλεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Ζαπορίζια που ελέγχει η Ρωσία
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και στο βάθος πρόωρες κάλπες
- Τα σενάρια ως το φινάλε της Euroleague: Πώς βγαίνει πρώτος ο Ολυμπιακός, μέχρι 6η θέση ο Παναθηναϊκός



