Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Απαντά στις φήμες που θέλουν την Εύα Καϊλή να είναι έγκυος

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Απαντά στις φήμες που θέλουν την Εύα Καϊλή να είναι έγκυος

Οι δηλώσεις την Μαρίνας Πατούλη που άναψαν φωτιές

Τέλος στις φήμες που θέλουν την Εύα Καϊλή να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της έβαλε ο συνήγορος υπεράσπισής της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Μέσω σύντομης, αλλά ξεκάθαρης δήλωσης που έκανε στην εκπομπή Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, ο γνωστός ποινικολόγος διέψευσε τα σενάρια για εγκυμοσύνη.

«Είναι ψευδές, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα» ξεκαθάρισε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Τι είχε πει η Μαρίνα Πατούλη

«Η αλήθεια είναι πως ως γυναίκα και ως άνθρωπο με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ αυτό. Και με λυπεί γιατί η Εύα είναι ένα φωτεινό πρόσωπο. Δε θέλω να μπω ούτε σε μικρότητες ούτε να κρίνω. Αυτά θα φανούν στην πορεία» είχε πει αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

«Θέλω να πω ότι ως γυναίκα, δεδομένου ότι έχει τον σύντροφό της, ακούγεται ότι είναι έγκυος, στηρίζω και στενοχωριέμαι με όλο αυτό που έχει συμβεί» συμπλήρωσε η Μαρίνα Πατούλη, ανάβοντας φωτιές.

Πρωτοχρονιά στη φυλακή για την Εύα Καϊλή – Τι ζητούσε συνεχώς

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Εύα Καϊλή, υποδέχθηκε το νέο έτος μέσα στις φυλακές του Χάρεν, συντροφιά με μία τηλεόραση και επικοινωνώντας με ελάχιστα άτομα μέσω του τηλεφώνου που έχει στο κελί και το οποίο, φυσικά, παρακολουθείται.

Γνωρίζει ότι είναι σε πολύ δύσκολη θέση αντιμετωπίζοντας ένα πολύ βαρύ κατηγορητήριο και ελπίζει στην επόμενη ακρόασή της. Η επανεξέταση της θα γίνει γύρω στις 20 Ιανουαρίου.

Ακόμη, έχει ζητήσει πολλές φορές να δει την κόρη της, με τις αρχές να ισχυρίζονται έλλειψη προσωπικού στις φυλακές όπου κρατείται.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024