Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέτσοβο: «Ένιωσα σαν να έσκασε βόμβα» - Συγκλονίζει τραυματίας από βαρελότα

Μέτσοβο: «Ένιωσα σαν να έσκασε βόμβα» – Συγκλονίζει τραυματίας από βαρελότα

Ο κρότος ήταν τόσο δυνατός που ένιωσε σαν να έσκασε βόμβα

Τρία άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ρίψης βεγγαλικών και βαρελότων την παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Μέτσοβο

Οι τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν ελαφρά και άμεσα ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο, το οποίο τις μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Μετσόβου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το χρονικό

Μία από τις γυναίκες που τραυματίστηκαν μίλησε στο MEGA και περιέγραψε καρέ – καρέ πώς έγινε το περιστατικό.

«Καθόμασταν στην κεντρική πλατεία του Μετσόβου και περιμέναμε να αλλάξει ο χρόνος. Με το που είπαν καλή χρονιά και γύρισα να φιλήσω τους συγγενείς και την οικογένειά μου, σκάνε τα βεγγαλικά και τα βαρελότα. Δεν πρόλαβα να γυρίσω στους γονείς μου να τους φιλήσω και σκάει δίπλα στο πόδι μου ένα βαρελότο» τόνισε η νεαρή.

Όπως είπε η ίδια, ο κρότος ήταν τόσο δυνατός που ένιωσε σαν να έσκασε βόμβα δίπλα της, ενώ έχασε τις αισθήσεις της για περίπου 10 λεπτά.

«Εκείνη τη στιγμή ο κρότος ήταν τόσο δυνατός, που τον ένιωσα σαν να έσκασε βόμβα. Έχασα για κάποια δευτερόλεπτα την ακοή μου, δεν μπορούσα να καταλάβω και να ακούσω τίποτα. Έχασα τις αισθήσεις μου. Ήμουν αναίσθητη για περίπου 10 λεπτά και κάποια γιατροί που βρίσκονταν εκεί προσπάθησαν με μαλάξεις να με συνεφέρουν μέχρι να έρθουν οι τραυματιοφορείς να με πάνε στο Κέντρο Υγείας» πρόσθεσε.

 Τι λέει υποψήφιος βουλευτής που ήταν παρών

Ο υποψήφιος βουλευτής «Ελληνικής Λύσης», Γιάννης Λαϊνιώτης, o οποίος ήταν παρών μαζί με το παιδί του εκείνη τη νύχτα, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα Mega» και περιέγραψε όσα συνέβησαν.

«Έπεσε στο πόδι του παιδιού μου, η οποία έχασε για κάποια στιγμή την ακοή της και μετά κατέρρευσε. Δεν είχε σφυγμό, δεν είχε αναπνοή…για καλή μας τύχη ήταν παρόντες δύο γιατροί και την επανέφεραν μετά από 8-10 λεπτά» ανέφερε.

Αποκάλυψε μάλιστα πως παρόμοιο σκηνικό βίωσε και μία άλλη κοπέλα της οποίας κάηκαν τα μαλλιά. «Υπήρξαν μηνύσεις και καταγγελίες προς τον δήμαρχο και κατά παντός υπευθύνου, απ’ όλα τα θύματα» είπε ο κ. Λαϊνιώτης, ο οποίος επίσης έχει υποβάλει μήνυση.

«Μας ενόχλησε περισσότερο ότι ο δήμαρχος γευμάτιζε εκεί κοντά και όταν ξεκίνησαν όλα αυτά σηκώθηκε και έφυγε, χωρίς να μας δώσει σημασία» κατέληξε ο κ. Λαϊνιώτης.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024