Τροχαίο σοκ σημειώθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου στο ύψους του κόμβου Βαμβακόπουλου όταν αυτοκίνητο προσέκρουσε στο διαχωριστικό διάζωμα με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα και να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό δύο ατόμων.
Το ατύχημα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, συνέβη όταν κάτω από ασαφείς συνθήκες, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα και στο οποίο επέβαινε μία ακόμα γυναίκα βγήκε από την πορεία του, προσέκρουσε με σφοδρότητα σε τσιμεντένιο τοιχίο και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό της οδηγού.
Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τρία οχήματα καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Όπως έγινε γνωστό, η μία γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητο ενώ μετά από μεγάλη προσπάθεια των πυροσβεστών απεγκλωβίστηκε η οδηγός, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χανίων.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).